in

Vader spoort zijn kinderen aan om lichaam helemaal te bedekken met tattoos

Vader spoort kinderen aan om lichaam helemaal te bedekken met tattoos zoals hij
Beeld: Instagram @marcelobboy

In het leven wil je altijd het beste voor je kinderen. De fouten die jij gemaakt hebt wil je graag dat je kinderen niet herhalen. Dit brengt met zich mee dat ouders een belangrijke rol innemen wanneer het gaat om de opvoeding van de kinderen. Maar een 38-Jarige vader gaf een raar advies aan zijn kinderen.

Vader met tattoos

De 38-Jarige vader heet Marcelo De Souza Ribeiro. Hij heeft nagenoeg zijn heel lichaam met tatoeages bedekt. Om precies te zijn heeft Marcelo maar liefst 1.500 tatoeages op zijn lichaam laten zetten. Voor Marcelo begon het voor hem allemaal op 15-jarige leeftijd. Toen besloot hij om zijn eerste tatoeage te zetten. Toen Marcelo 22 jaar oud was, heeft hij zich voorgenomen om los van tattoos ook andere lichaamsbewerkingen te doen. Marcelo heeft bijvoorbeeld metalen hoektanden laten zetten en heeft hij zijn oren ook laten bewerken. Dit is maar een druppeltje van wat Marcelo allemaal aan zijn lichaam liet aanpassen. Andere transformaties die hij heeft ondergaan zijn onder andere getatoeëerde oogbollen, tandvlees die hij zwart gemaakt heeft en een tong die veelweg heeft van een vork.

YouTube @ truly

Spoort zijn kinderen hetzelfde te doen

De meningen over het uiterlijk van Marcelo zullen ongetwijfeld verdeeld zijn. Maar als dat niet genoeg is, heeft hij zijn kinderen aangespoord om hun lichaam op dezelfde manier zoals die van hem te laten bewerken. Wat het nog mooier maakt, is dat het veel erop lijkt dat de kinderen het advies van hun vader zullen opvolgen. Zo begon zijn 19-jarige dochter al reeds op 17-jarige leeftijd met het zetten van een eerste tattoo. Inmiddels heeft ze nog een paar laten aanbrengen. Aan de andere kant heeft Marcelo’s 9-jarige zoon nu al te kennen gegeven dat hij tattoos zetten geen slecht idee vindt. Het blijft gewoon raar als je dit alles moet lezen.

Bron: sgxl.nl

Madonna trakteert fans met nieuwe videoclip op een onsmakelijke manier

Madonna trakteert fans met nieuwe videoclip op een onsmakelijke manier

Jongen geeft stiekem huisfeest en dan gebeurd dit!