in

Vrouw ontdekt tijdens haar zwangerschap dat haar man al jaren een relatie heeft met haar moeder

relatie
Beeld: Pexels


De vrouw ontdekte tijdens haar zwangerschap dat haar man al jarenlang een relatie had met haar moeder, en deelde haar hartverscheurende verhaal op Reddit. Ze begon haar relaas met de woorden: “In het leven zijn er maar weinig mensen die je echt kunt vertrouwen. Meestal behoren ouders tot die groep, aan wie je zonder aarzeling de belangrijkste plaatsen in je leven toevertrouwt. Maar soms zijn het juist degenen die ons zouden moeten beschermen die ons op de meest pijnlijke manier verraden en ons vertrouwen schenden.”

Relatie met moeder

De vrouw, die 40 jaar oud is, onthulde dat haar vader 63 is en haar moeder 60. Ze waren al 43 jaar getrouwd en ze had zes broers en zussen. En ze deelde ook dat ze haar man had ontmoet toen ze 15 was en dat ze samen waren sinds die tijd. Ze werd zwanger op 17-jarige leeftijd en verhuisde samen met haar man naar het huis van haar ouders.

Na de geboorte van hun dochter trouwden ze zodra ze 18 werden en verhuisden ze naar het huis dat ze van hun grootouders hadden geërfd, dat grensde aan het huis van de ouders van de vrouw. In de loop der jaren groeide hun gezin en kregen ze nog drie kinderen. Op dat moment was de vrouw zeven maanden zwanger van haar vijfde en laatste kind, een jongetje.

Na een korte beschrijving van de achtergrond van haar verhaal, vertelde de vrouw wat er gebeurde. Ze zei: “Ik dacht dat ik een goed huwelijk had. We waren gelukkig samen, gingen vaak uit, kochten cadeaus voor elkaar en hadden zelden ruzie. Maar op oudejaarsavond stortte mijn hele wereld in toen ik eerder dan verwacht terugkwam van een reis met vriendinnen.” Tot haar ontsteltenis ontdekte ze bij thuiskomst de affaire tussen haar man en haar moeder. Ook haar oudste dochter, die op dat moment thuis was, werd geconfronteerd met deze schokkende situatie.

relatie
Beeld: Pexels

Shock

Als ik in haar plaats zou zijn geweest, zou mijn reactie een mix van shock, woede, verdriet en verwarring zijn geweest. Het ontdekken van zo’n verraderlijke affaire tussen haar man en haar eigen moeder is een verwoestende situatie die diep ingrijpt in alle aspecten van haar leven. Als eerste stap zou ik ook mijn dochter’s emotionele welzijn prioriteit geven en haar steun bieden. Haar beslissing om naar het huis van haar zus te gaan was begrijpelijk, en ik zou haar vragen stellen om te begrijpen hoe ze zich voelt en haar geruststellen dat we samen door deze moeilijke tijd zullen gaan.

Vervolgens zou ik met mijn man willen praten om de waarheid rechtstreeks van hem te horen. Ik zou hem confronteren met de feiten en hem vragen waarom hij dit heeft gedaan en hoe lang het heeft geduurd. Het zou een moeilijk en emotioneel gesprek zijn, maar ik zou proberen om kalm te blijven en duidelijk te maken hoeveel pijn en verraad ik voel. Daarna zou ik contact opnemen met mijn vader om hem op de hoogte te stellen van de situatie. Het zou een moeilijk gesprek worden, aangezien hij ook betrokken is bij deze pijnlijke affaire. Ik zou mijn vader de kans geven om te reageren en zijn gevoelens te uiten. Het is belangrijk om open en eerlijk te zijn, ook al kan het leiden tot confrontaties en conflicten binnen de familie.

Bron: Curioctopus

hoge fooien

“Bezorger geeft voorkeur aan bestellingen met hoge fooien: “Ik verdien meer en werk minder””

gevaarlijkste

Man onthult hoe het voelt om de gevaarlijkste plant ter wereld aan te raken die ‘zelfmoordgedachten kan veroorzaken’