in

Vrouw die niet wist dat ze zwanger was, bevalt van baby in KLM-vlucht!

Vrouw die niet wist dat ze zwanger was, bevalt van baby in KLM-vlucht!
Beeld: Twitter @MennoSwart & YouTube @KLM

Een vrouw die niet wist dat ze zwanger was, bevalt in een KLM-toestel. Wanneer een baby ter wereld komt, vindt het in de meeste gevallen in het ziekenhuis plaats. Toch zijn er gevallen bekend waarbij baby’s in een auto of op een andere plek geboren worden. Dit keer was het in een KLM-toestel. Hoewel de vrouw in het KLM-toestel is bevallen, heeft men het over heel iets anders. De vrouw wist namelijk helemaal niet wist dat ze zwanger was.

Vrouw bevalt zonder te weten dat ze zwanger is

Het bericht is door de Haarlemse-Spaarne ziekenhuis gedeeld op hun website. In het bericht werd er aangegeven dat passagier Tamara twee uur voor de landing op Schiphol last kreeg van buikpijn. Het bericht ging als volgt: “Ze ging naar het toilet en na twee persweeën had ze tot haar grote verbazing ineens een zoon in haar handen”. Moeder Tamara had alle geluk aan haar zijde op die dag. Het bleek namelijk dat er twee artsen en een verpleegkundige aan boord waren. Nadat Tamara was bevallen, hebben deze specialisten hun medewerking verleend.

Baby vernoemd naar een van de artsen

Momenteel maken moeder en kind het goed. Omdat de moeder de artsen en de verpleegkundige erkentelijk was voor hun steun, heeft ze een mooi gebaar gemaakt. Ze is bevallen van een jongen en heeft die vernoemd naar een van de artsen. De jongen heeft de naam gekregen van Maximiliano. Het lag in de bedoeling dat de moeder en haar baby hun weg zouden vervolgen naar Spanje. Het ziekenhuis assisteert ook met het in orde maken van de papieren van de baby. Volgens de regels is het zo dat een baby die in een vliegtuig geboren wordt, de nationaliteit krijgt van de moeder.

Bron: funx.nl

Beeld: Twitter @MennoSwart

Bruidegom verschijnt in een dode kist op huwelijk!

Bruidegom verschijnt in een doodskist op huwelijk!

Vreugdedansje van Brazilianen na elk doelpunt op WK niet geapprecieerd

Vreugdedansje van Brazilianen na elk doelpunt op WK niet geapprecieerd