in ,

32-jarige verbreekt verloving met geest: “Hij feestte te veel met zijn vrienden”

Beeld: YouTube @this morning

We kunnen niet controleren op wie we verliefd worden. De meesten van ons hebben hun eerste verliefdheid op school, als onze hormonen opspelen. Het is of liefde op het eerste gezicht of vallen voor een persoon die we leuk vinden of bewonderen. Maar dat is niet voor iedereen het geval. Want deze 32-jarige Britse vrouw was de afgelopen jaren met een geest verloofd.

“Ray de geest”

In de Tv-show This Morning, sprak Amethyst, uit Bristol, Engeland, over haar laatste liefdesperikelen. Tijdens een reis naar Australië in 2018 ontmoette Amethyst Ray, de geest. Ze konden het goed met elkaar vinden, en uiteindelijk werden ze een stel. Tijdens een aflevering van This Morning, terug in 2018, onthulde Amethyst dat zij en Ray verloofd waren. Amethyst nam Ray zelfs mee naar de studio, maar de presentatoren hadden moeite om in contact te komen met de geestenwereld. Hier de video van Ray toen hij meedeed aan This Morning 2018. Hij zit links van Amethyst, voor de kussens.

Verbroken

Maar toen Amethyst de volgende keer de hoofdrol speelde in This Morning, gaf ze toe dat ze haar verloving met Ray had verbroken. Het stel, dat van plan was te trouwen en samen kinderen te krijgen, scheidde van elkaar tijdens een vakantie in Thailand. De reis begon geweldig. Het stel had zelfs seks in het toilet van het vliegtuig. Maar toen ging alles mis. “Hij veranderde gewoon compleet. Ik denk dat hij op vakantie in een slecht milieu terechtkwam. Hij verdween voor lange periodes en bracht andere geesten mee naar het huis,” zei Amethyst.

De bruiloft is nu van de baan, en het stel is hun eigen weg gegaan. Amethyst heeft haar huis gereinigd met salie om onaangekondigde bezoeken van Ray te voorkomen. “Ik probeerde met hem te praten, en ik gaf hem de ene kans na de andere, en hij veranderde gewoon niet,” legt Amethyst uit in This Morning. Amethyst heeft Ray niet meer gesproken sinds ze hem eruit heeft gegooid, maar heeft wel contact gehad met zijn familie, die allemaal erg teleurgesteld zijn over hoe hij zich heeft gedragen.

Bron: The laughclub

Beeld: YouTube @this morning

Vrouw geeft de helft van haar jackpot weg na het winnen van EuroMillions

influencer zonnebank elke dag haar achterste gaatje

Influencer zonnebank elke dag haar achterste gaatje