in

Man in het ziekenhuis opgenomen na het breken van “aubergine” tijdens ‘gevaarlijkste sekspositie ter wereld’

gevaarlijke sekspositie

Spaar een gedachte voor de man die in het ziekenhuis belandde nadat hij de “gevaarlijkste sekspositie ter wereld” had uitgeprobeerd. En het ging namelijk vreselijk mis nadat hij een “luid krakend geluid” had gehoord.

Gevaarlijkste sekspositie ter wereld

De man in kwestie moest uiteindelijk een spoedoperatie ondergaan nadat hij een zogenaamde ‘aubergine’-fallus had overgehouden. En het ziet er net zo onaangenaam uit als het klinkt. Hij was bezig met seks in een positie waarvan bekend is dat er een groot risico bestaat dat de penis breekt, toen hij het krakende geluid hoorde en moest stoppen.

Nadat de 37-jarige man uit Indonesië zijn penis luid hoorde kraken, voelde hij plotseling veel pijn (de uitdrukking ‘no s**t, Sherlock’ komt bij hem op) en zijn erectie was onmiddellijk weg. Niet in staat om te plassen en met bloed dat uit het uiteinde van zijn grondig gekraakte tally whacker kwam, besloot hij dat hij echt in een ziekenhuis moest zijn. En toen hij daar aankwam, realiseerden de artsen zich dat er onderweg iets anders mee was gebeurd.

Gebroken aubergine

Bij onderzoek bleek dat de gebroken penis er nu helemaal uitzag als een aubergine, waardoor de mannelijkheid van de man in wezen een slappe massa van paarse pijn werd. De artsen ontdekten dat de man had geleden aan een ‘brede en diepe’ bilaterale breuk, wat ongelooflijk onaangenaam klinkt. De 37-jarige werd onmiddellijk geopereerd en na drie dagen kon hij zijn verband afdoen, en een maand later was hij grotendeels hersteld, hoewel hij de volgende keer misschien voor een veiliger positie zal kiezen.

De positie in kwestie die zo gevaarlijk is, is de ‘omgekeerde cowgirl’, waarbij de vrouw bovenop ligt en van haar partner wegkijkt.
TikTok-dokter Karan Raj heeft gezegd dat het wetenschappelijk gezien het gevaarlijkste standje is dat je kunt proberen, omdat het goed is voor de helft van alle ‘penisbreuken’.

Bron: Ladbible

opmerking vermijden

Deze opmerking moet je absoluut vermijden als je vriendin een bikini koopt: “Da’s durven!””

Geadopteerde man ontdekt iets levensveranderend: 'Zijn vrouw en moeder van zijn kinderen blijkt zijn bloedeigen zus te zijn!'

Geadopteerde man ontdekt iets levensveranderend: ‘Zijn vrouw en moeder van zijn kinderen blijkt zijn bloedeigen zus te zijn!’