in

Hond volgt vrouw naar huis en dan gebeurd het ondenkbare!

Tijdens een wandeling door de buurt merkte Karen dat zij gevolgd naar huis werd door een ogenschijnlijk verdwaalde Duitse herder.

Achtervolgen naar huis

De hond leek duidelijk geïnteresseerd in haar maar hield gepaste afstand. “Ik was niet bang dat ze zou volgen” vertelde Karen.” In het begin probeerde ik haar over te halen naar me toe te komen, maar ze was te bang. Ik zat op de stoeprand en wachtte.” Karen maakte zich zorgen dat de hond misschien achter was gelaten vanwege haar ras, en ze voelde zich onmiddellijk met haar verbonden. Ze hoorde dat de verdwaalde pup al vaak in het gebied was gesignaleerd, maar niemand had haar vertrouwen kunnen winnen. Na veel geduld en aandringen stond de pup Karen toe om haar mee naar huis te nemen. “Ik was de eerste die ze dicht bij genoeg toeliet”, zei Karen. “Ik sta er echt versteld van hoe deze dingen gebeuren.”

De ontmoeting leek al snel op het lot. Na het verlies van haar geliefde golden retriever, Lola, in 2019, overwoog Karen om nog een hond te nemen, maar ze twijfelde nog steeds. Ze had geen idee dat haar nieuwe beste vriendin letterlijk haar leven zou binnenlopen. “Nala volgde me en nam alle angsten weg die ik had om eindelijk een hond te nemen” zei Karen. “Soms heb je een situatie waarvan je denkt dat je er nog niet klaar voor bent, en het lot grijpt in en zegt: ‘Eh, ja, dat ben je wel.”

Dubbel geluk

Toen Nala tekenen van een opgeblazen gevoel en ziekte begon te vertonen, maakte Karen zich zorgen dat er iets mis was en bracht het dier naar de dierenarts. Na onderzoek werd duidelijk dat Nala niet ziek maar zwanger was en binnen enkele dagen beviel zij van maar liefst 8 gezonde puppies.

“Nala is de beste moeder!” zei Karen. “Ik ben nog steeds in grote shock en meer dan gelukkig!” Karen had nooit gedacht dat haar leven op zo een manier zou veranderen maar zou de ervaring voor geen goud willen missen. “Het enige wat ik nu kan doen, is ervoor zorgen dat ze voor altijd veilig en gelukkig is, ik heb haar gered, maar zij heeft mij ook gered.” aldus een zielsgelukkige Karen.

Bron: The dodo

Angstaanjagend moment: wilde beer probeert toerist te pakken die uit auto stapte voor selfie

Moeder woedend op Asos: kreeg korte broek 'met remsporen besmeurd' in de post

Moeder woedend op Asos: kreeg korte broek ‘met remsporen besmeurd’ in de post