in

Serveerster die koffie in lingerie moet serveren, heeft een hekel aan enge opmerkingen van mannen

Serveerster die koffie in lingerie moet serveren, heeft een hekel aan enge opmerkingen van mannen
Beeld: Instagram @xomorriss

Een serveerster, die op een unieke manier koffie moet serveren, zit soms met gemengde gevoelens. Vaak wordt er aangegeven dat elke baan zijn eigen min en pluspunten heeft. Iedereen moet dan voor zichzelf nagaan dat de minpunten niet de overhand nemen. De serveerster heeft een probleem met enge opmerkingen van mannen die naar haar hoofd worden geslingerd. Dit gebeurt tijdens haar werk wanneer ze moet serveren.

Koffie in lingerie serveren

Grace is een serveerster uit de Verenigde Staten die werkt terwijl ze niets anders dan een lingerie draagt. Ze houdt ervan koffie te serveren aan mannen terwijl ze schaars gekleed is. In een lingerie serveren vindt ze geen probleem, maar ze is geen fan van de griezelige opmerkingen die haar klanten vaak over haar maken. Terwijl ze met de media sprak, beweerde ze dat “mannen walgelijk kunnen zijn en absoluut geen filter hebben als ze binnenkomen.” Blijkbaar vragen haar klanten haar vaak om hen te amuseren. Als ze dat niet doet worden ze boos en weigeren ze een tip te geven. Ze heeft ook een hekel aan de veronderstellingen die mensen maken over haar werk. Sommige mensen begrijpen niet dat Grace gewoon koffie zet en de klanten een goed gesprek aanbiedt.

Hekel aan enge opmerkingen

Sommige van haar klanten denken dat ze alleen vanwege haar outfit meer doet, dan alleen koffie schenken. Vanwege de veronderstellingen die haar klanten over haar maken op basis van haar jurk, heeft ze het gevoel dat serveersters zoals zijzelf een slechte naam krijgen. Mannen zijn zelfs zover gegaan dat ze haar geld aanbieden voor seks. Op een gegeven moment vroeg een jonge man haar om haar maagdelijkheid te nemen voor $ 20. Dit verzoek heeft ze resoluut afgewezen. Grace heeft keer op keer moeten zeggen dat ze niet met klanten naar bed gaat en dat ze dat ook niet van plan is.

Bron: thoughtnova.com

Beeld: Instagram @xomorriss

Youtuber rijdt met zijn auto over ijs en zakt erdoor!

Youtuber rijdt met zijn auto over ijs en zakt erdoor!

Vrouw met 11 kinderen van 8 verschillende vaders reageert op mensen die haar een ‘slechte moeder’ noemen