in

WTFWTF

Vrouw laat waterfles in sportschool vallen en krijgt hiervoor een boete van € 1123.46 en een levenslange schorsing!

Vrouw laat waterfles in sportschool vallen en krijgt hiervoor een boete van € 1123.46 en een levenslange schorsing!
Afbeelding: Screenshots pexles.com & FB account Daily Record

Een vrouw die een waterfles in een sportschool heeft laten vallen, heeft hiervoor de hoogste prijs betaald. Ze werd hiervoor beboet en kreeg een levenslange schorsing. Iedereen die dit zo leest zal wel denken dat de strafmaat erg overtrokken is. Een waterfles in de sportschool laten vallen kan toch iedereen overkomen.

Laat waterfles in sportschool vallen

Een gym is een plek waar je terecht kunt om verschillende oefeningen te doen. Deze oefeningen zorgen ervoor dat je jezelf in topconditie kan houden. Daarnaast is het ook zo dat je een gezonde leefstijl kan aanhouden. Een bezoek brengen aan de gym brengt met zich mee dat je uitgeput raakt. Je wordt moe van al die oefeningen en het kan best wel dat je hierdoor je handelingen niet zo goed kan coördineren. Je waterfles laten vallen is dus een gebeurtenis die iedereen kan overkomen. Als dit je eens in een gym mag gebeuren, dan is het een kwestie van de medewerkers melden om je hiermee te helpen. Maar voor Caroline Farish was dit een heel ander verhaal. Ze werd hiervoor in relatieve zin zwaar gestraft.

Krijgt een boete van € 1123.46 en levenslange schorsing

De boete en de schorsing kwam heel hard aan bij Caroline. Ze is namelijk al 10 jaar lang lid van de sportschool en kon zich niet indenken dat ze zo zwaar gestraft is. En dit alles omdat ze enkel een waterfles heeft laten vallen. De vrouw zegt dat toen ze haar fles liet vallen ze dit zelf kon opruimen. Maar in plaats hiervan koos ze ervoor om dit te melden. Dit is, naderhand gezien, haar grootste nekslag geweest. De gym heeft de vrouw in de gelegenheid gesteld om zich te verweren, maar het resulteerde juist erin dat ze beboet en geschorst werd.

Bron: curioctopus.nl

Beeld: Facebook@ Daily Record

Vrouwen jubelen om hun scheiding op TikTok: 'Vanaf nu ben ik single!'

Vrouwen jubelen om hun scheiding op TikTok: ‘Vanaf nu ben ik single!’

48-jarige moeder heeft een relatie met een man die 23 jaar jonger is!

48-jarige moeder heeft een relatie met een man die 23 jaar jonger is!