in

Man onthult: Ik verkleedde me als mijn moeder om te zien of ik haar ID kon gebruiken

ID
Beeld: video Dailymail

Een jongeman is viraal gegaan nadat hij zich had verkleed als zijn moeder om te zien of hij haar ID kon gebruiken voor drankjes.

ID van moeder gebruiken

Monique Meza postte vorige week een TikTok-video waarin haar zoon zich van top tot teen verkleedde in haar kleren, een pruik opzette en zelfs make-up droeg. Ze gaf de virale clip, die bijna 29 miljoen keer bekeken is, het volgende bijschrift mee: ‘Mijn zoon kijkt of hij als mij kan doorgaan en mijn ID kan gebruiken’. Haar 21-jarige zoon, Jiovanni Herrera, is te zien terwijl hij zijn moeders skinny blauwe spijkerbroek draagt, een kastanjebruine trui, compleet met gouden hoepels en een handtas als accessoire.

Kijkers vonden de griezelige gelijkenis hilarisch en de TikToker concludeerde “Het antwoord is ja dat kan hij”, terwijl haar zoon grijnzend door de woonkamer paradeert. De gelijkenis is zo sterk dat hij er zelfs in slaagde om haar ID te gebruiken, waarbij Monique in de comments schreef ‘Hij kwam het huis binnen met een sixpack bier en ik viel bijna uit mijn stoel van het lachen’. Kijkers konden niet geloven hoe ze op elkaar leken en één persoon schreef ‘Ik moest gassen toen ik me eindelijk realiseerde dat je “ZOON” zei, hij deed het feilloos. Een ander voegde eraan toe ‘Ik dacht eerst dat de zoon de trap af zou komen en naast zijn moeder zou gaan staan. Ik realiseerde me niet dat hij er al was.

Nieuwe look

Later postte ze een side by side van het stel samen, waarop mensen grapten ‘okay gotta see the ID photo’ en ‘your genes are strong mamma.’ Jiovanni besloot om zijn nieuwe look weer in het openbaar te laten zien, want het paar ging naar een restaurant om te zien hoe ver ze met de grap konden gaan. Met een nieuwe zwarte pruik die dit keer meer lijkt op het haar van zijn moeder en een identieke outfit compleet met bijpassende zonnebril, voerden ze de grap uit en filmden het voor TikTok. Monique schrijft ‘Het restaurant dacht dat we een influencer review aan het doen waren’.

Een ober nadert de tafel en Monique vraagt ‘Kunnen we wat te drinken bestellen en dan een beetje op het menu kijken?Ik ga de sangria halen en loop even snel naar de auto, ik ben zo terug’. Dan, als de ober weg is, neemt Jiovanni haar plaats in op haar stoel en Monique’s vriend probeert zijn lachen in te houden. Hij bedankt de ober voor de sangria als hij terugkomt en vraagt ‘Kunnen we ook beginnen met de nacho’s?’ waarop hij zijn moeders partner vraagt ‘Schatje vind je dat goed?’

De verwarde ober probeert zich in te houden, terwijl hij een dubbele blik werpt en uiteindelijk in lachen uitbarst. Ik weet niet waarom ik lach,’ zegt hij, waarop Jiovanni in zijn rol blijft en vraagt: ‘Wat? Is er iets grappig? Als Monique terugkomt, kan de familie hun lachen niet langer inhouden. En de ober, die de grap doorheeft, zegt: ‘Dat was een goeie, jullie lijken op elkaar’. Hij voegt eraan toe ‘Ik ben geschokt. Jullie hebben hetzelfde gezicht oh mijn God’. Commentatoren grapten ‘Alsjeblieft, waarom heeft hij zijn stemhoogte niet verhoogd?’ en ‘Omg ik hou van deze ober, dit is een verhaal dat hij voor altijd zal blijven vertellen’.

Bron: Dailymail

foto

Stel probeert ideale foto te schieten, maar dit gebeurt: “Ik kom niet bij van het lachen!”

dieet

Man wil zijn vriendin dumpen omdat hij echt walgt van haar nieuwe dieet