in

Vrouw legt uit hoe het was om op 43-jarige leeftijd haar maagdelijkheid te verliezen

maagdelijkheid

Een vrouw heeft precies verteld hoe het was om op 43-jarige leeftijd haar maagdelijkheid te verliezen en hoe ‘overweldigd’ ze was tijdens deze unieke ervaring.

Maagdelijkheid verliezen

Het was niet alleen de eerste keer dat ze ooit seks had, maar het was ook de eerste keer dat Melanie ooit ‘naakt’ was met een man. De Australische vrouw, die sinds haar derde in een rolstoel zit, besloot haar seksleven in eigen hand te nemen en heeft sindsdien niet meer omgekeken. Bij Melanie werd als kind een ontsteking van het ruggenmerg vastgesteld, een aandoening die bekend staat als transverse myelitis. De medische aandoening heeft haar verlamming in haar benen en beperkte beweging in haar armen opgeleverd.

Tijdens de gebeurtenissen van Covid-19 kwam Melanie in een volledig sociaal isolement terecht en besloot ze zichzelf een belofte te doen. De belofte in kwestie? Om haar maagdelijkheid te verliezen op 43-jarige leeftijd. Melanie beloofde zichzelf dat, eens de beperkingen waren opgeheven en ze uit haar sociaal isolement was, ze eindelijk seks zou hebben na meer dan vier decennia wachten. Ze besloot een sekswerker in te huren en een einde te maken aan alle stress en angst rond seks en intimiteit als gehandicapte.

Beeld: Facebook

Het idee

Het idee was oorspronkelijk geopperd door Melanies hulpverlener nadat het haar was opgevallen dat ze nog nooit was aangeraakt in een niet-medische context. De hulpverlener vertelde Melanie dat ze ooit sekswerker was geweest en opperde het idee als een optie om te onderzoeken. Melanie vertelde de BBC: “Het opende mijn ogen voor het feit dat ik dit misschien kon ervaren.” Nadat ze het internet had afgestruind op zoek naar de perfecte man voor de job, vond de vrouw uiteindelijk de perfecte man. Een profiel van een sekswerker genaamd Chayse trok haar aandacht en in een mum van tijd maakte Melanie een reservering en maakte ze de spannende reis naar zijn huis om de festiviteiten te beginnen na verschillende videogesprekken om het proces te bespreken.

“Ik stelde een miljoen vragen,” herinnerde Melanie zich: “Heb je ooit eerder een tillift gebruikt? Is je appartement rolstoeltoegankelijk? Hoe vaak gaat de lift bij jou kapot?” “Ongeveer eens in de zes maanden,” verzekerde Chayse de vrouw. Melanie herinnerde zich het moment waarop ze voor het eerst aankwam in Chayse’s appartement: “Toen ik uit mijn elektrische stoel stapte en mijn begeleider vertrok, waren we met z’n tweeën. Ik had geen idee wat me te wachten stond. “Ik wist dat ik niet op de hoogte was van mijn seksuele kennis en ik voelde me compleet overweldigd door de expert die voor me stond.”

Bron: Unilad

hotelmedewerker

Man werd wakker van hotelmedewerker die ‘aan zijn tenen zoog’ aan het eind van het bed

Barman zorgt voor consternatie nadat hij onthuld hoe hij klanten in het geheim afschrikt

Barman zorgt voor consternatie nadat hij onthuld hoe hij klanten in het geheim afschrikt