in ,

WTFWTF

Vrouw klaagt man aan omdat hij haar steeds groet

Beeld: Unsplash

Sommige mensen trekken te snel conclusies en bellen om de meest domme redenen de politie. Maar we zijn niet de enigen die problemen hebben met volwassenen die zich als kinderen gedragen. Zoals het gebeurde in Sundsvall, Zweden, waar een vrouw een 80-jarige man aanklaagde bij de politie, omdat hij haar steeds groet.

Aangeklaagd vanwege een groet

In elk land zijn er gemakkelijk beledigde mensen. En deze 80-jarige vrouw had echter de kroon kunnen pakken. De reden? Ze deed aangifte bij de politie omdat een man steeds hallo zei als ze elkaar op straat tegenkwamen. Blijkbaar zijn ze elkaar een paar keer tegengekomen tijdens een wandeling door het stadje. Helaas lijken de gebruikelijke begroetingen van de man haar zo beledigd te hebben dat ze voelde dat ze geen andere keuze had dan de politie te bellen. Daarom opende de politie een onderzoek wegens intimidatie. “Ze voelde zich geprovoceerd toen hij haar begroette en in het rapport zei dat ze zich hier niet prettig bij voelde”, vertelde voorlopig onderzoeker Henrik Blusi aan lokale kranten.

men's white button up shirt close-up photography
Beeld: Unsplash

“Mensen moeten hallo kunnen zeggen”

Volgens de politie is het onduidelijk of er iets anders schuilgaat achter deze unieke klacht van de Zweedse dame. “Ik denk niet dat het illegaal is”, zei Henrik Blusi. “Mensen moeten op straat hallo kunnen zeggen”, voegde hij eraan toe.

Ja, natuurlijk moet je contact opnemen met de politie als jij je bedreigd voelt. Niets mis mee. Dit was echter iets wat veel meer was dan een overdreven reactie. Stel je een samenleving voor waarin mensen elkaar niet mogen begroeten. Ik zou nooit op zo’n plek willen wonen! Vooral omdat ik het heerlijk vind om nieuwe mensen op straat te ontmoeten!

Bron: The laugh club

Mamma Mia! Verrast fans met dinnershow in Rotterdam

Oma’s geniale oplossing voor idioten die te hard voor haar huis rijden