in

Mensen ‘verbijsterd’ als vrouw een fles wijn opent zonder flesopener

fles opener
Beeld: TikTok @ty.ree.suh

We zijn er allemaal geweest of het nu in een park is, tijdens een etentje of gewoon na een lange werkdag om een fles wijn open te maken. Maar in de meeste gevallen ontdek je dat je de kurkentrekker kwijt bent, gebroken hebt of gewoonweg niet hebt.

Fles wijn openen zonder flesopener

Nou, je zult blij zijn te weten dat er een oplossing is voor dit probleem, want een vrouw heeft mensen versteld doen staan door te delen hoe je een fles kunt openen zonder een kurkentrekker. Het enige wat je nodig hebt zijn twee alledaagse bestekstukken en een flinke dosis creativiteit. De vrouw plaatste een video op TikTok om haar duizenden volgers te laten zien hoe je een wijnfles kunt openen zonder een kurkentrekker. Ze legde uit: “Ik wil dat iedereen naar deze truc kijkt die ik zojuist op TikTok heb geleerd.”

In de video gaf de TikToker een stapsgewijze uitleg over hoe je het moet doen en vervolgde: “Ik had geen kurkentrekker en ik heb op TikTok geleerd dat als je de kurk met een mes doorboort en met een vork ronddraait, de wijnfles opent.” “Kijk hoe gemakkelijk het is. Dit is echt geweldig.” Dat is zeker waar. De meester plaatste bij de video: “DANK JE WEL TIKTOK! “Open een wijnfles zonder kurkentrekker met een vork en een mes. Ik gebruik zelfs geen Google meer, ik vind het hier geweldig.”

@ty.ree.suh THANK YOU TIKTOK 🥹 Open a wine bottle without the bottle opener with fork and knife. I son’t even use google anymore, I love it here 🥹 #learnontiktok #howto #wine #fypシ ♬ Sex and the City (Main Theme) – TV Sounds Unlimited

De wijnhack

De wijnhack is inmiddels viraal gegaan nadat het meer dan 2,7 miljoen keer is bekeken op TikTok, met een hele lawine aan reacties van mensen die hun reacties op de ontdekking wilden delen. Een TikTok-gebruiker plaatste: “WACHT, DIT IS GENIAAAAL!” Veel anderen waren onder de indruk, maar konden het niet laten om te treuren over eerdere ervaringen waarin ze gedwongen werden om – laten we zeggen – alternatieve maatregelen te nemen om een fles te openen. “Waar was dit toen ik laatst de bovenkant moest breken met een hamer?” vroeg iemand. Een ander voegde toe: “Waar was je toen ik hem op de rand van de tafel openkraakte?”

Een derde schreef: “Had ik dit maar geweten voordat ik de bovenkant van een wijnfles op een stoeprand kapot sloeg om hem te openen.” “Een keer gebruikte ik een spijker en een klauwhamer HAHAHA,” herhaalde een vierde. Het is dan ook geen verrassing dat zoveel mensen compleet verrast waren door deze ontdekking. “Dit had ik ZO VAAK kunnen gebruiken,” onthulde iemand, terwijl een laatste TikTok-gebruiker uitriep: “DIT IS DE LEVENSHACK DIE IK NODIG HEB IN MIJN LEVEN, HET WERKTE!!!!” Vanaf nu elke dag rosé.

Bron: Ladbible

achtertuin

Vrouw beweert dat buren ‘zo ziek’ werden om haar te zien zwemmen in achtertuin dat ze een ‘enorme muur’ optrokken

mysterieuze

Vrouw ‘neemt de kans om te flirten’ met mysterieuze man in vliegtuig