in

Dit is waarom mannen vissen vasthouden in foto’s van datingapps

Beeld: Unsplash

Als je aan het daten bent, of op zoek bent naar liefde na een reeks ongelukkige romances, heeft iemand je waarschijnlijk verteld dat er ‘nog veel meer vissen in de zee’ zijn. Maar dit kan letterlijk niet waar zijn bij online dating. Als je door Tinder veegt en je zoekopdracht mannen omvat. Heb je misschien een paar kerels gezien die een vis op hun foto’s vasthouden.

Foto’s met vissen op tinder profiel

Het is een raadselachtig fenomeen dat zo wijdverbreid is, dat mensen die deze foto’s plaatsen, worden genoemd als onderdeel van ‘Fish Tinder’. En ja, anderen beoordelen deze foto’s zelfs op TikTok. Maar waarom plaatsen mannen deze visfoto’s op hun profielen? Is het omdat ze willen dat je verslaafd raakt? Willen ze je binnenhalen voor een date? Of is het gewoon een vertoon van mannelijkheid om te laten zien dat ze geïnteresseerd zijn in deze typisch ‘mannelijke’ acts? Om het tot op de bodem uit te zoeken, vroeg The Cut mannen die een vis in hun datingprofielen vasthielden waarom ze dat deden. En hun antwoorden waren uiteenlopend.

Bizarre redenen

Een respondent zei simpelweg: “Ik vind de vissen er heel mooi uitzien.” Terwijl een ander opmerkte: “Ter vergelijking: ik zie er beter uit door de vis.” Een andere man antwoordde: “Sommigen van ons hebben echt carrièreambities om vissers te worden.” Maar er kunnen ook andere redenen zijn.

Deze foto’s tonen een element van kracht en atletisch vermogen. Of misschien plaatsen sommige mannen deze afbeeldingen als een tactiek om ze te verwijderen. Door hun visfoto’s te delen, laten ze potentiële matches zien dat ze een volledige en tijdrovende hobby hebben, zodat er later geen verrassingen komen. Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn dat ze willen laten zien dat ze een vindingrijke en waardevolle partner zijn. “Het duidt ook op bedrijvigheid, een arbeidsethos en een goede remedie voor het lange termijn bevoorradingspotentieel.”

Bron: Ladbible

Beeld: Twitter @KashWhiteley

Vrouw pakt op ‘Britse’ manier haar gestolen tuinmeubels terug die haar buren stelen

Vrouw die bijna verlamd was waarschuwt: maak dezelfde fout niet!

Vrouw die bijna verlamd was na rekoefeningen waarschuwt: maak niet dezelfde fout!