in

WTFWTF LOLLOL

Man wil zijn ouders aanklagen omdat ze hem ‘zonder zijn toestemming’ ter wereld hebben gebracht

Beeld: YouTube @Nihil Anand

Raphael Samuel zei dat hij een “goede relatie” had met zijn ouders, maar heeft het krijgen van kinderen vergeleken met “ontvoering en slavernij”. En hij is van plan om zijn ouders in India aan te klagen, omdat ze hem ‘zonder zijn toestemming’ ter wereld hebben gebracht.

Zonder toestemming ter wereld gebracht

De 27-jarige uit Mumbai is een “anti-natalist” die vindt dat het verkeerd is om een onwillig kind de “struggles” van het leven te laten ondergaan voor het plezier van de ouders. De anti-natalistische beweging wint aan kracht in India nu jongeren zich verzetten tegen de sociale druk om kinderen te krijgen. Tegen The Print zei Samuel: “Ik houd van mijn ouders en we hebben een geweldige relatie, maar ze hebben mij gekregen voor hun plezier en hun vreugde.

Mijn leven is geweldig geweest, maar ik zie niet in waarom ik een ander leven zou moeten laten lijden onder de struggles van school en het vinden van een carrière, vooral als ze er niet om gevraagd hebben. Samuel heeft een Facebook-pagina genaamd Nihilanand, met honderden volgers, waarop hij regelmatig anti-natalistisch materiaal plaatst. Eén afbeelding heeft als onderschrift “ouders zijn hypocrieten”, met de tekst: “Een goede ouder stelt het kind boven zijn wensen en behoeften…, maar het kind zelf is een wens van de ouder”.

Hilarische memes

Een soortgelijke meme op de Facebook-pagina luidt: ‘Als ouders echt weten wat goed is voor hun kinderen… waarom hebben ze ze dan gekregen?’ Een andere vraagt: “Is een kind op deze wereld zetten en het dan dwingen om een carrière te hebben geen ontvoering en slavernij?”.

Sommige anti-natalistische activisten in India stellen ook dat het krijgen van kinderen een belasting vormt voor de hulpbronnen van de aarde en vermijden voortplanting om milieu redenen. Een andere activiste, Pratima Naik, zei: “We willen onze overtuigingen aan niemand opdringen, maar meer mensen moeten overwegen waarom het krijgen van een kind in de wereld op dit moment niet juist is.

Bron: Dailymail

Beeld: YouTube @Nihil Anand

Model de bak in voor het plaatsen van 'expliciete' content op online platform

Model de bak in voor het plaatsen van ‘expliciete’ content op online platform

Deelnemers van een naked-body reveal show herkennen elkaar

Deelnemers van een naked-body reveal show herkennen elkaar