in

WTFWTF LOLLOL

Jongen die zijn hele gezicht tatoeëerde, heeft nu spijt ervan

Jongen die zijn hele gezicht tatoeëerde heeft nu spijt ervan
Beeld: Instagram @ ethanmodboybramble

Een jongen die 80% van zijn gezicht liet tatoeëren heeft nu spijt ervan. Ethan Bramble, zoals hij genoemd wordt, wilde altijd in de schijnwerpers staan. Om een unieke look te creëren, had hij het besluit genomen om zijn gezicht te tatoeëren.

Tatoeëerde zijn hele gezicht

Toen Ethan 12 was heeft hij voor het eerst een verandering aan zijn lichaam aangebracht. Deze verandering heeft hij aan zijn oren laten aanbrengen. Naarmate de tijd verstreek werd het klein gaatje in zijn oorlel, door de aanpassing alleen maar groter. Daarna wisten hij en zijn vrienden een tattoo machine te bemachtigen. Vanaf dat moment begonnen ze tattoos voor elkaar aan te brengen. Maar toen Ethan 15 werd, begon hij tattoos door echte tattoo artiesten laten zetten. Ethan was zodanig bevangen door het zetten van tattoos, dat hij dit over zijn hele lichaam liet doen. Maar Ethan vond dit niet genoeg en ging een stapje verder. Hij liet namelijk de helft van zijn gezicht helemaal met inkt bedekken. Als dit niet genoeg was, koos hij ervoor om ook zijn oogbollen te tatoeëren. Daarna liet hij nog eens zijn oren aanpassen en liet een siliconen inplant in zijn handen aanbrengen.

YouTube @ Pk Chronicles

Spijt van zijn keuze

Achteraf gezien heeft Ethan niet goed nagedacht over zijn keuze om veranderingen aan zijn gezicht aan te brengen. Nu heeft hij er spijt van en zijn pasgeboren dochter is de reden waarom hij zich nu zo rot voel. Volgens Ethan zou hij in de toekomst graag zijn dochter van school willen ophalen zonder dat haar medeklasgenoten vreemd naar hem kijken. In een poging af te komen van zijn abnormale look heeft hij verschillende laserbehandelingen ondergaan om van de tattoos in zijn gezicht af te komen. Alhoewel dit hem aardig lukt, zal hij van zijn getatoeëerde oogbollen nooit meer afkomen. Ben je van plan om je hele lichaam met inkt te bedekken, dan is het goed om hier eerst goed over na te denken.

Bron: YouTube @Pk Chronicles

Koppel op 40e verdieping opgeschrikt door hoogbouw beklimmer!

Koppel op 40e verdieping geschrokken door klimmer voor hun raam zonder veiligheidskabel

Nieuw filiaal Karens’ Diner geopend en de mishandeling is van een heel ander niveau