in

Vraag op eerste date doet wenkbrauwen fronsen”: “Hoe komt het dat mannen altijd zo intiem denken?

persoonlijke vraag

Tijdens een aflevering van de Nederlandse versie van ‘First Dates’ vond er een opvallend moment plaats. Een man stelde meteen een zeer persoonlijke vraag op zijn date, wat uiteenlopende reacties opriep en je wenkbrauwen doet fronsen.

Persoonlijke vraag

Tijdens het kennismakingsgesprek vroeg de man aan de vrouw naar haar vorige werk als schoonheidsspecialiste en waxer. Hij vroeg direct: “Dus jij bent helemaal glad?” De ongemakkelijke lach van de vrouw liet zien dat ze de vraag ongepast vond. De man verantwoordde zich door te zeggen: “Ik wist niet of daar een haartje op zat of niet, dus daarom stelde ik die vraag maar.” Het ongemak tussen beiden was voelbaar en resulteerde in een kort antwoord van de vrouw: “Nou, eet smakelijk.”

Uitlopende reacties

Op Instagram circuleert het fragment van de ongemakkelijke vraag tijdens de Nederlandse versie van ‘First Dates’, en het zorgt voor gemengde reacties. Sommige kijkers reageren verbaasd met opmerkingen zoals “Hahaha, oh mijn God, nee!” en “Dat kwam er heel snel uit! Had ie niet over nagedacht, denk ik”, terwijl anderen zich afvragen waarom mannen altijd zulke gedachten hebben bij waxers. Er zijn ook kijkers die er geen probleem mee hebben en het als een normale vraag beschouwen, met opmerkingen als “Gewoon een normale vraag toch?” en “Dit soort gasten zijn juist top! Je kan maar beter je hart op je tong hebben liggen met een beetje humor dan al die droogstoppels met een te groot ego!” De reacties variëren dus van verontwaardiging tot begrip en humor.

Bron: Zita

Bloedstollend moment: 'Man gebruikt zijn handen om negen mijnwerkers te redden die vastzaten!'

Bloedstollend moment: ‘Man gebruikt zijn handen om negen mijnwerkers te redden die vastzaten!’

zoon

“Schokkend: Koppel verbergt lichaam van zoon achter muur, maar beweert dat hij weggelopen is”