in

Man slaat op vuilnisbak: wat er gebeurd zag niemand aankomen!

Beeld: Youtube @VoXXclub

Winkelen kan een aangename ervaring zijn. En bezoekers van het Duitse winkelcentrum de Riem Arcaden kregen een aangename verrassing tijdens het winkelen. Want een man begon plotseling in enigszins vreemde kleren op een vuilnisbak te bonzen in het midden van iedereen. En de mensen in de buurt lijken niet te begrijpen wat er aan de hand is. Maar al snel besef je wat er gaat gebeuren, en het is absoluut ongelooflijk

Slaan op vuilnisbak

De mensen die op deze specifieke dag dit winkelcentrum in München bezochten, zullen nooit vergeten wat er is gebeurd. Shoppers liepen vredig door het centrum, dronken koffie en praatten met hun vrienden, maar plotseling stond een man in speciale kleding op en begon op een vuilnisbak te bonzen. Hij krijgt wat verbaasde blikken, maar gaat door met drummen, dat klinkt een beetje bekend in de oren. Al snel beseft iedereen wat er aan de hand is. Seconden later beginnen meer mannen mee te doen aan de snelle ‘show’ van de man. Vervolgens stemmen klappende en dansende bezoekers van het winkelcentrum af op wat het beroemde nummer “Rock mi” van de Duitse band Voxxclub blijkt te zijn.

Geweldige sfeer

Het zijn ook de leden van de groep die zich in het volle zicht verstopten tussen alle shoppers, om vervolgens mee te doen met het aanstekelijke lied. Naarmate de tijd verstrijkt, neemt iedereen deel aan het plotselinge volksfeest, midden in het winkelcentrum. Het ritme, de melodie, de gemeenschap en de vreugde zijn echt voelbaar!

Sommige mensen die verder weg waren, vroegen zich af wat er aan de hand was, begeven zich naar de drukke zaal om de geïmproviseerde uitvoering te bekijken. Oud en jong, mannen en vrouwen, kantoormannen en moeders van jonge kinderen. Ze zijn allemaal welkom en nemen graag deel aan het ongelooflijke feest dat helemaal vanuit het niets begon.

Bron: Thelaughclub

Beeld: Youtube @VoXXclub

Vrouw koopt per ongeluk hele buurt van 85 woningen wegens typfout

2-jarige op heterdaad betrapt met hondenvoer: “Ik heb het niet aangeraakt!”