in

Vegan vliegtuigpassagier is woedend: ‘Ik kreeg wat fruit en noten’

fruit en noten

Een veganistische passagier heeft kritiek geuit op een luchtvaartmaatschappij nadat ze beweerde dat ze fruit en noten als warme maaltijd kreeg.

Fruit en noten

Juanita Headley reisde met KLM van Accra, Ghana naar Londen Heathrow, een reis van meer dan 7.400 km. Juanita zegt vooraf gekozen te hebben voor een warme maaltijd aan boord als onderdeel van de gratis service. Maar eenmaal aan boord van de zes uur durende verbinding kreeg ze naar eigen zeggen stukjes ananas, een mandarijn en een handvol noten. Een paar uur later zou de bemanning haar een koude veganistische wrap, een banaan en een extra schaal met noten hebben gegeven.

Ze heeft KLM bekritiseerd als “een grap” vanwege haar middelmatige maaltijd. Juanita zei: “Het voedt geen hongerige passagier op een internationale vlucht, het spijt me.” Ze heeft foto’s van het eten online geplaatst, wat bij mede-veganisten tot verontwaardiging heeft geleid. Sommigen uitten begrip voor haar situatie, terwijl anderen zich afvroegen waarom ze geen eigen voedsel had meegenomen.

Onacceptabel

“In deze tijd waarin veganisme geen nieuw fenomeen meer is, is het onacceptabel dat een zes uur durende langeafstandsvlucht geen extra maaltijden heeft voor situaties als deze.” schrijft Juanita, die motivational speaker is. Ze vond dat op zijn minst de vegetarische maaltijd ook vegan had kunnen zijn,Ze plaatste foto’s van het eten online, wat mede-veganisten boos maakte.

Een woedende vegan zei: “In 2023 is dit gewoon schandalig.” Een ander voegde toe: “Sorry dat je deze ervaring hebt gehad, ik heb iets soortgelijks meegemaakt, maar dan in 2014, en sindsdien draag ik altijd mijn eigen eten mee, voor het geval dat.” Een derde zei: “Het lijkt een bijzaak te zijn. Het spijt me.” Een andere veganist zei: “Hoe moeilijk is het om een Alpro-yoghurt, tomaat, broccoli en veganistische kaaspasta te hebben Basisvoedsel.” Maar sommigen waren minder sympathiek. Een persoon zei: “Waarom brengen mensen nooit hun eigen eten mee, dat is verbijsterend.” Een andere passagier voegde toe: “Ik denk dat je het zes uur wel overleeft.” Bekijk hier de foto’s van het geval.

Bron: Independent.co.uk

buitenaards

Vrouw stopt met cosmetische behandeling na 16 jaar: ‘Ze wil niet op een buitenaards wezen lijken!’

eieren

Vrouw geeft toe Sugar Daddies te hebben nadat vriend topkwaliteit eieren bij haar thuis heeft gevonden