in

Knappe lerares werd gefilmd terwijl ze aan het twerken was in de klas

Beeld: TikTok @chrissssiexo

Chrissie Callard bleek een grote hit nadat ze op TikTok video’s van haar schuddende kont deelde, en de mensen zijn er dol op. Ze is zo goed in het twerken dat leerlingen haar zelfs zijn gaan smeken om lessen te volgen.

Twerken in de klas

De lerares reageerde onlangs op een vraag van een van haar kijkers nadat iemand haar vroeg: “Kun je twerken voor educatieve doeleinden?” Volgens The Sun US werd ze in de klas gefilmd in haar werkkleding toen ze begon te twerken. Ze droeg een blouse en bloemetjes rok terwijl ze een brutaal antwoord filmde op het verzoek van de kijker.

Chrissie zette haar beste beentje voor met een dwaze dans waarbij ze van links naar rechts bewoog. Nadat ze de clip had gepost konden mensen er geen genoeg van krijgen en reageerden ze met veel humor. Eén persoon zei: “Ik ben klaar voor mijn volgende les.” Een ander voegde eraan toe: “Als ik haar leerling was zou ik ook kijken.” “Waarom zit ik niet op deze school?” vroeg een derde. Ondertussen tjilpte een vierde: “Waar waren deze leraren op mijn school?”

@chrissssiexo Reply to @686.productions You’re Welcome 😝 #whitegirltwerk #teachertwerk #schoolsback #hotteacher ♬ original sound – maddy⛓💕

Bron: Dailystar

Beeld: TikTok @chrissssiexo

Man duikt in oceaan om verlovingsring te redden na romantisch aanzoek bij zonsondergang

Expert onthult: Mannen zouden de rekening niet moeten betalen op hun eerste date