in

Man die een ‘levend standbeeld’ is, laat zien hoe hij in zijn positie komt

standbeeld

Als je ooit straatartiesten hebt gezien, dan weet je dat een levend standbeeld tot de meest indrukwekkende dingen behoren. Zeker als ze zwaartekracht tartende luchtstunts uitvoeren die de meeste voorbijgangers op hun hoofd laten krabben. En nu deze man onthuld hoe het allemaal aan toe gaat.

Levend standbeeld

The Silverman Statue, zoals hij bekend staat op TikTok, is een zeer getalenteerde performer. En hij heeft een aantal fans gewonnen op het platform door inzicht te geven in zijn ongewone leven. Hij is zelfs zo populair dat hij maar liefst 13,7 miljoen volgers heeft en dat aantal blijft groeien. Het eerste deel van zijn populaire act is waarschijnlijk het meest eenvoudige: de Silverman worden. Daarvoor moet hij zich met veel make-up omtoveren tot een volledig zilveren mens, inclusief zijn schoenzolen.

Maar het echt indrukwekkende is natuurlijk dat hij een menselijk standbeeld is, waarbij hij een zwaartekrachttartende stunt uithaalt. Hij houdt namelijk een schop vast die deel uitmaakt van zijn sokkel. Misschien is het niet verrassend dat hij een kleine set ladders moet gebruiken om in positie te komen. En hoewel je je kunt voorstellen dat hij een spiegel onder zich heeft om het te laten lijken alsof hij zweeft, is dat niet zo.

@silvermanstatueofficial Answer to @han_naahh19 ♬ Watch Me (Whip – Nae Nae) [Cover] – DJ B-SUPREME

Alleen kracht

In plaats daarvan is zijn act precies wat het lijkt en ondersteunt hij zichzelf een paar meter in de lucht, schijnbaar met alleen de kracht van zijn arm. Maar terwijl de Silverman met alleen zijn arm kan opstaan en zich verbazingwekkend statuesk kan bewegen, is er één ding waar hij hulp bij nodig heeft: weer naar beneden komen. Hij is namelijk blind geregistreerd en heeft daarom moeite om zijn trap weer op te zetten, maar gelukkig heeft hij altijd iemand die hem wil helpen.

Zoals je je kunt voorstellen, hebben zijn geweldige daad en verhaal online veel commentaar gekregen. Sommige kijkers hebben gespeculeerd dat hij een staaf metaal in zijn jas heeft die hem helpt ondersteunen, maar hoe dan ook, we denken dat je het ermee eens zult zijn dat het nog steeds een ongelooflijke luchtstunt is. “Zag deze man terug in 2019, geweldige show en talent,” merkte een kijker op. “Kan niet gemakkelijk zijn om daar urenlang te zijn, maar fair play.” “Deze kerel [sic] kernkracht moet op een heel ander niveau zijn”, grapte een tweede. “Niet zeker over de veiligheid van al die verf op zijn huid, maar zeer indrukwekkend!!” schreef een derde, terwijl een vierde zich afvroeg: “Body brace of niet, hoe fragiel ziet die spade eruit?” Sommige mensen konden het echter nog steeds niet laten om te speculeren dat de Silverman een onzichtbare stoel heeft, wat echt iets zou zijn.

@silvermanstatueofficial #Me trying to talk fast! #silvermanstatueofficial @Georgia_v.h ♬ original sound – Silvermanstatue

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @silvermanstatueofficial

Getrouwd stel leg uit: 'Ze zijn meest bekeken amateurs op Pornhub in 2022!'

Getrouwd stel legt uit: ‘Ze zijn meest bekeken amateurs op Pornhub in 2022!’

Stewardess legt uit waarom je geen korte broek in een vliegtuig mag dragen

Stewardess legt uit waarom je geen korte broek in een vliegtuig mag dragen