in

Man die ’s werelds eerste succesvolle gezichts- en dubbele handtransplantatie onderging vindt liefde

dubbele
Beeld: YouTube @SWNS

De man die de ‘eerste gezichts- en dubbele handtransplantatie ter wereld’ onderging vindt vijf jaar later de liefde terug.

Dubbele handtransplantatie

Joe DiMeo had te maken met een horror-incident toen zijn Dodge Challenger in juli 2018 crashte en in vlammen opging. De nu 24-jarige had derdegraads brandwonden op 80 procent van zijn lichaam en zijn vingertoppen werden geamputeerd. Hij onderging 20 reconstructieve plastische operaties en bracht in augustus 2020 23 uur door met de baanbrekende operatie. Zijn nieuwe gezicht was afkomstig van een 48-jarig mannelijk slachtoffer van een beroerte.

Vijf jaar later heeft Joe de liefde gevonden met zijn vriendin Jessica Koby, 32 jaar, die bij elkaar kwamen nadat ze hem twee jaar geleden een Instagram-bericht stuurde toen ze over zijn verhaal las. Joe, uit New Jersey, zei: “Het voelde niet raar om het gezicht te krijgen van iemand die bijna twee keer zo oud was als ik, omdat ik er gewoon helemaal klaar voor was om mijn leven opnieuw te beginnen. “Dit is wie ik nu ben en daar had ik al snel vrede mee.

Liefde

“Toen ik verbrand was, was ik niet op zoek naar liefde, maar ik had er altijd vertrouwen in dat het uiteindelijk zou gebeuren omdat ik van binnen hetzelfde ben. “Behalve mijn huid is er niets veranderd. “Nu is het echt geweldig om weer onafhankelijk te worden. “Na de operatie was het alsof ik 0% was – ik kon echt niets doen. “Nu heb ik het gevoel dat ik op 50% zit. Ik kan koken, schoonmaken, de was doen en ik kan mijn telefoon beter bewegen.

“Ik dacht niet echt dat ik mensen kon motiveren totdat iemand me een DM stuurde met de tekst ‘je hebt me gered van zelfmoord’.” De relatie tussen Joe en Jessica bloeide op toen ze een band kregen door hun gedeelde liefde voor Boston Terrier honden en ze delen nu Buster, zes, en Kirkland, zeven. Jessica, een verpleegster, zei: “Ondanks alles wat hij heeft meegemaakt, blijft hij zo positief en is hij zo’n lichtpuntje. “Ik hou van Joe van binnen en van buiten omdat hij een grappige jongen is, hij wist wat hij wilde in het leven en hij was heel volwassen voor zijn leeftijd.”

Bron: Ladbible

Dit is wat er met je lichaam gebeurt als je stopt met dieetdrankjes

ongezond

Moeder haalt kind van school na briefje van leraar dat lunch ongezond was