in

Vrouw onthult hoe ze mannen misleidt om haar drankjes bij de bar te kopen

drankjes
Beeld: TikTok

Een influencer heeft het deksel opgeheven over hoe ze mannen haar drankjes laat kopen met behulp van omgekeerde psychologie. Ze beweert dat het een bijna perfect slagingspercentage heeft.

Mannen misleiden om drankjes te kopen

Kendall Kiper, 21, staat bekend als @kendallkiper op TikTok, waar ze meer dan 156.000 volgers heeft. Ze ging dit weekend viraal nadat ze haar truc had gedeeld voor het scoren van gratis drankjes. ‘Dit is mijn best bewaarde geheim om 99 procent van de tijd een gratis drankje aan de bar te krijgen’, zei ze. ‘Ik heb maar één keer gehad dat dit niet voor mij werkte – en ik doe dit veel vaker dan ik wil toegeven.’ De inwoner van Georgia, die in Los Angeles woont, legde uit dat het eerste wat je moet doen is in de rij gaan staan ​​bij de bar en op zoek gaan naar een man om op te richten.

‘Het is erg belangrijk welk type man je scout’, merkte ze op. ‘Je moet op zoek naar een man die eruitziet alsof ze een supergroot ego hebben. ‘Hoe groter het ego, hoe beter en hoe gemakkelijker dit waarschijnlijk zal zijn.’ Toen je je man eenmaal had gevonden, zei ze dat de volgende stap is om hem te benaderen en hem te vragen wat hij aan de bar gaat bestellen. ‘Dus laten we zeggen dat hij zegt: “Oh, ik sta op het punt een tequila-frisdrank te bestellen”, vervolgde ze. ‘Je kunt zeggen: “Oh, ik hou van tequila-frisdranken”, of je kunt zeggen: “Oh, ik wilde een wodka-cran bestellen. Ik zou graag je drankje kopen. Mag ik je een drankje aanbieden?”

Verknipt

‘Zoals ik al zei, het ego speelt hierin een grote rol’, voegde ze eraan toe. ‘Negenennegentig procent van de tijd zullen ze naar je kijken, en ze zullen zeggen: “Wat? Nee. Wat? Alsof ik je een drankje wil aanbieden.”‘ Kiper gaf toe dat haar truc ‘absoluut een beetje verknipt’ is, maar ze weigert zich er schuldig over te voelen. ‘Laten we niet vergeten hoe mannen ons graag behandelen,’ zei ze. ‘Vijfennegentig procent van de tijd behandelen ze ons als stront, dus het is als een meisje, ga je gratis drankje halen en ga verder.’ De video van de TikTok-ster is op één dag meer dan een miljoen keer bekeken en heeft honderden reacties ontvangen. ‘Eigenlijk het slimste wat ik ooit heb gehoord’, reageerde een fan. Ik zou zeggen “het is oké, ik koop een drankje voor mijn vrienden” en ze boden aan om ook het hare te kopen, ‘voegde een ander toe.

‘Ik heb dit eerder gedaan in mijn single-tijdperk en ik kan je vertellen… dit werkt!!!’ drong iemand anders aan. Anderen waren echter bang dat de man in kwestie op hun aanbod zou ingaan en dat ze vast zouden zitten aan het kopen van twee drankjes. Kiper kreeg zoveel vragen dat ze een vervolg filmde waarin ze uitlegde hoe je jezelf uit de situatie kunt redden zodat je ‘Chad nooit een drankje koopt’. OK, luister, als dit niet werkt, dan is dit wat je doet. Je moet een vriend hebben die meekijkt,’ begon ze. De influencer adviseerde om een ​​signaal te hebben dat jullie allemaal van tevoren weten. In dit geval gaf ze het voorbeeld van haar arm optillen en haar hoofd krabben.

Bron: Dailymail

ontslagen

Vrouw werd ontslagen van haar baan voor het filmen van een TikTok op het werk

Seksscène

YouTuber schenkt zijn vrouw een limoengroene LAMBORGHINI van $ 400.000 nadat ze een seksscène had gefilmd met een andere man