in

Vrouw wordt bruut afgewezen van een date, omdat ze niet van Marvel hield

geen marvel fan

Een online speeddating show is op hol geslagen nadat een Marvel superfan een vrouw wreed dumpte, omdat ze zijn smaak voor stripboeken en films niet deelde.

Geen Marvel superfan

De eerste clip van 2023 van internetdating show The Button heeft de ongelooflijk onhandige en zeer korte date tussen deelnemers Donny en Maria vastgelegd. Het idee achter de show is dat twee mensen voor dezelfde knop zitten en als die rood oplicht kan een van de deelnemers erop drukken en zijn of haar date ruilen voor een ander. Als ze het allebei langer dan 10 minuten uithouden, krijgen ze een tweede date die volledig betaald wordt.

Maar de date tussen Donny en Maria duurde nauwelijks een paar seconden. De computerstem van de ‘knop’ stelde Donny voor aan de vrouw en begon de date met een vraag aan Maria: “Hou je van Marvel?” Nou, die vier woorden waren genoeg voor een ongemakkelijke uitwisseling. “Weet je wat, nee,” zei ze. “Mijn broer kijkt ernaar, maar ik kan niet aan anime komen.” Donny reageerde op Maria’s antwoord met: “Alsof je niet van Marvel kunt houden. Het is geweldig. “Er zijn zoveel verschillende dingen en het is geen anime, maar een stel superhelden die iedereen proberen te redden.”

Ongemakkelijke pauze

Er volgde een ongelooflijk ongemakkelijke pauze, met uitzondering van de stille gil die duidelijk uit Maria’s hoofd kwam. Ze glimlachte beleefd en zei: “Ja, ik zal het een kans geven… misschien.” De middelste knop werd rood, waardoor beide deelnemers de kans kregen de date te beëindigen. Maria ging op de knop drukken, maar Donny was haar voor, waardoor hij moest uitleggen waarom hij de date afbrak. Volgens Donny is een afkeer van de strip- en filmfranchise onder geen beding toegestaan. Donny voegde er nog een laatste rechtvaardiging aan toe toen de duidelijk verbijsterde vrouw wegliep. “Ik heb een hond die Marvel heet, het is belangrijk voor me,” zei hij.

Social media is sindsdien losgebarsten over de ongemakkelijke uitwisseling, met de korte clip die bijna vijf miljoen keer bekeken is. Een gebruiker zei: “Het feit dat hij haar afwees omdat ze niet van Marvel houdt maakte me aan het lachen hoe belachelijk dat was.” Een tweede voegde eraan toe: “De allereerste date lmao. Het meisje vond het prima dat hij niet erg aantrekkelijk en te zwaar was en een nerd was voor iets waar zij niet van houdt. Ze wilde op zijn minst een gesprek voeren en hij drukte op de knop omdat ze niet van anime houdt.” Een derde merkte op: “Moet bewonderen dat ze naar de tirade luisterde zonder hem daarna te onderbreken of te beledigen.” Een nog steeds verbijsterde Maria was echter niet verlegen om de andere deelnemers te vertellen over Donny’s redenering. Ze vertelde hen dat ze was afgewezen omdat ze niet van Marvel hield, wat een schaterlach ontlokte.

Bron: Ladbible

Restaurant medewerker gaat te ver: 'Eten van klanten raakt ze aan en eet het op!'

Restaurant medewerker gaat te ver: ‘Eten van klanten raakt ze aan en eet het op!’

Stuurt hond van ex een bericht

Vrouw opgesloten voor het sturen van facebook-berichten aan de hond van haar ex-vriend