in

Deze man kan in enkele seconden van een sixpack naar een zwangere buik gaan

Beeld: YouTube @SWNS

Simon Henderson, staat bekend om zijn buitengewone buikspier kunsten. Waarbij hij binnen enkele seconden een sixpack een zwangere buik kan krijgen. De man die wordt beschouwd als ‘The Belly King’ was heel erg populair op TikTok.

Een zwangere buik

Na zijn succes op TikTok besloot hij zijn focus te verleggen en geld te verdienen met zijn vaardigheden. Hij sloot zich namelijk aan bij OnlyFans. De 48-jarige man heeft een groep ‘gespecialiseerde’ fans die zeldzame seksuele fantasieën willen vervullen. Hij heeft 180 video’s en 277 afbeeldingen geplaatst op zijn OnlyFans-account. Hiermee heeft hij tot nu toe ongeveer 5000 euro verdiend. De meeste mensen online zeggen dat het lijkt alsof hij “zwanger” is.

De man uit Medway, Kent, werkte als bankbediende. Maar hij beweert dat het geld hem hielp nadat hij door een financiële crisis ging na het uiteenvallen van zijn huwelijk. De man probeert tegemoet te komen aan een kink. In deze kink genieten mensen eigenlijk van mannen die doen wat Simon doet. Deze kink heet MPREG. a.k.a. mensen die fantaseren over mannelijke zwangerschappen. Maar als je denkt dat dit is waar mensen stoppen. Dat is niet waar.

Fantaseren

Simon richt zich blijkbaar op mensen die fantaseren over ‘stuffing’ en ‘rippling’. En over ‘Vore’, waarbij mensen anderen opeten en ‘in hun buik houden en uiteindelijk verteren’. Volgens Wales online zei Simon: “Ik maak luchtige en leuke video’s over zwanger zijn; erover jammeren, erover praten en video’s waarin ik doe alsof ik bevallen ben”.

“Vore wordt meestal afgebeeld in tekenfilms voor volwassenen en verkent de mogelijkheid om mensen op te eten en in je buik te houden en uiteindelijk te verteren. Ik kan dit idee aan het licht brengen in grappige video’s, en mijn buik talent maakt het maken van deze video’s visueel in plaats van ingebeeld.

Bron: India Times

Beeld: YouTube @SWNS

Dit zijn de bijzondere koppels die bewijzen dat liefde blind is

Dit zijn bijzondere koppels die bewijzen dat liefde blind is

Man beweert: trollen zeggen dat mijn vriendin "genoegen neemt" met een gemiddeld uitziende man

Man beweert: trollen zeggen dat mijn vriendin “genoegen neemt” met een gemiddeld uitziende man