in

Vrouw die ziek is van datingapps gaat de straat op met kartonnen bordje waarop staat ‘op zoek naar een man

datingapps
Beeld: Flipboard

Een vrouw genaamd Karolina Getis is het zat om uren op datingapps door te brengen zonder haar droomprins te vinden.

Ziek van datingapps

Ze besloot om de technologie te dumpen en de straat op te gaan voor een meer ouderwetse aanpak. De 29-jarige maakte een bord met de tekst ‘Looking For A Husband’ en paradeerde ermee door New York City in de hoop dat ze meer geluk zou vinden dan op haar telefoon. Ongelooflijk genoeg werkte het. “Deze dingen geven me zoveel energie en de reacties van mensen zijn altijd positief – ik doe het graag,” zei ze. “Ik doe het om uit mijn comfortzone te komen – mensen waren in shock op straat, maar zeiden altijd ‘ga meisje, vind je man’. “Het grappigste is dat wanneer ik het doe, ik meestal het bord vasthoud en de reacties niet zie, totdat mijn videograaf me de reacties laat zien en ze zijn zo grappig.

“Een jongen aan het einde zag het bord en kwam me ophalen – ik heb nu contact met hem en we chatten met elkaar – we zullen zien wat er in de toekomst gebeurt. “Op dit moment praten we gewoon.” Ze besloot deze tactiek te gebruiken om een man te vinden nadat ze een soortgelijke stunt had uitgehaald voor een meer niche doel. Het model legde uit dat haar kast er een beetje leeg uitzag, dus maakte ze een bord waarop stond dat ze ‘geld nodig had voor Chanel’. Het was een gewaagde zet gezien de crisis in de kosten van levensonderhoud en toch stonden de mensen open voor het idee.

Plezier

Hoe dan ook, mevrouw Getis had plezier in de stunt. “Dat was mijn favoriet,” zei ze. “We gingen naar buiten bij de Chanel-winkel en er kwam een man naar me toe die me het geld ervoor wilde geven. “Er kwamen zelfs mensen die me er geld voor gaven. “Als je het goed vraagt, komt alles naar je toe en als je iets nodig hebt, maak je gewoon een teken. “Ik gebruik het geld om te sparen voor Chanel en een Birkin-tas.

Bron: Ladbible

geheim

63-jarige vrouw die zich 20 voelt onthult haar geheim om achteruit te verouderen

vreemdeling

Moeder geschokt om vreemdeling slapend in haar bed te vinden