in

Man wil weg blokkering eigenhandig opheffen, maar dan gebeurt dit!

Beeld: Twitter@ClownWorld_

Een man dacht de protesterende menigte voor zijn bus hardhandig te verwijderen, maar kwam voor een onaangename verrassing te staan.

Weg blokkering

Het gevoel van te laat komen voor je werk is ongetwijfeld een van de meest frustrerende ervaringen die je kunt hebben. Maar als het ook nog eens komt door anderen die de weg blokkeren, wordt die irritatie dubbel zo intens. Het overkwam een man die zijn lot in eigen handen nam, vastbesloten om de situatie recht te zetten en op tijd op zijn werk te verschijnen. Hij benaderde een van de mannen uit de groep die aan het protesteren was en betracht een poging deze uit de weg te duwen. Helaas was dit tevergeefs. De menigte bleef onverhard voor de bus hun pleidooi maken.

Oneerlijk

Volgens kijkers van de video op social media, was het oneerlijk van de betogers om de weg te blokkeren. Er zou geen rekening gehouden worden met mensen die bijvoorbeeld naar hun werk willen of ergens op tijd moeten zijn. Zij worden volgens de comments die geplaatst werden bij de video op Twitter, onnodig slachtoffer van ‘vreedzame’ protesten.

Bron: Mancho.be

Beeld: Twitter@ClownWorld_

dieven

Man jaagt dieven weg met hoge druk spuit

winkeldief

Vrouw stopt winkeldief op opmerkelijke wijze