in

Bodybuilder geniet van huwelijksreis met tweede sekspop: ‘Eerste ging kapot!’

Bodybuilder geniet van huwelijksreis met tweede sekspop: 'Eerste ging kapot!'
Beeld: Instagram @yurii_tolochko

Een bodybuilder die pas in het huwelijk was gestapt met een sekspop, genoot met volle teugen van zijn huwelijksreis. De echtgenote van de bodybuilder is wel zijn vrouw en dan weer niet. Het verhaal klinkt een beetje raar, maar dat is omdat het ook raar is. Het verhaal is zo raar dat het met woorden moeilijk te beschrijven is.

Bodybuilder die in het huwelijk stapt met sekspop

Yuri Tolochko werd bekend nadat hij trouwde met een sekspop die hij Margot noemde. De bodybuilder heeft een nieuwe liefde gevonden sinds Margot kapot is. Yuri, uit Kazachstan, trouwde met Luna en de twee zijn momenteel in Bulgarije waar ze het goede leven leiden. Hij deelde indrukken van zijn huwelijksreis met zijn volgers op Instagram. Zijn eerste vrouw of sekspop, Margot, is een jaar geleden kapot gegaan. Het gebeuren weerhield Yuri er niet van om spoedig een nieuwe liefde te vinden. Hij zei dat hij eindelijk de kans kreeg om Luna mee te nemen op huwelijksreis: “De pandemie veranderde ieders plannen enorm, dus toen de kans zich voordeed om voor werk naar Bulgarije te gaan, was ik blij dat ik Luna mee kon nemen.”

YouTube @ NewsX

Huwelijksreis

Yuri vertelde dat het een zakenreis was: “…het was ook zo romantisch dat ik het ook als een huwelijksreis beschouwde. We verbleven ongeveer een week in de hoofdstad Sofia en het was geweldig.” De vrouw klaagde niet. De bodybuilder voegde eraan toe: “We hebben veel mensen ontmoet tijdens mijn werktijd en gingen ook naar restaurants en maakten gebruik van de hotelkamer.” Dit hoefden we niet te weten: “Er was veel seks. We gingen ook af en toe live op Instagram, omdat mijn volgers op ons zaten te wachten, ze wilden ons zien.”

Bron: thoughtnova.com

Vrouw laat haar vriend voor huur en rekeningen betalen: “Hij heeft geen idee dat ik de eigenaar ben”

Moeder met “grootste wenkbrauwen” heeft haar natuurlijke look laten zien