in

Man krijgt last van hoogtevrees tijdens virtual reality spel en raakt in paniek

hoogtevrees

Een man met extreem hoogtevrees probeerde zijn angst te overwinnen al staande op een plank op een virtuele wolkenkrabber. Het was echter net een beetje te echt voor hem.

Hoogtevrees

Wat leek te beginnen als leuk vermaak met het virtual reality spel Richie’s Plank Experience, werd al snel leedvermaak toen een man leek te kampen kreeg met hoogtevrees. De angststoornis vindt normaal gesproken plaats wanneer iemand intense angst ervaart wanneer hij zich op een aanzienlijke hoogte positioneert.

In de video die op social media viraal ging is de man te zien samen met een vrouw die hem door het spel lijkt te helpen en constant controleert of hij in orde is. “Doorgaan, je bent er bijna, je bent er bijna”, zegt de vrouw terwijl de man op een plank kruipt met twee controllers in zijn handen. De man antwoordt: “Ok, doe ik het goed?”” Ja, je doet het zo goed”, antwoordt de bemoedigende vrouw. Het gaat echter fout wanneer de vrouw hen aanspoort om ook weer terug te kruipen. “Nee, dat kan ik niet, dat kan ik niet”, smeekt hij, waarop de vrouw hem van de plank afschopt.

Held

De man die op dat moment denkt dat hij echt van een klif afvalt gilt het uit van paniek “Oh mijn god,” roept hij. Nadat hij de headset heeft afgeworpen, is de man volledig buiten adem en lijkt hij volkomen opgelucht dat hij nog leeft.

In de comments leefde men mee met de man en beaamden dat virtual reality soms net een beetje te echt lijkt: “Ik ben geen vriend van hoogtes en VR kan ECHT rotzooien met mij. Ook al zit je logischerwijs in orde, het f**kt nog steeds met je zintuigen.” zegt iemand. Anderen prezen de man om zijn moed” “Als deze man zijn angst gewillig onder ogen ziet, is hij een held.” Weer anderen vonden het maar raar dat de man zo in paniek raakte, hij zou immers toch moeten weten dat hij bezig was met een spel?

Bron: Unilad.com

Beeld: Reddit

Politieagente die met 6 collega’s vreemdging krijgt bizar aanbod

eieren

Mensen scheppen op TikTok op hilarische wijze op over hun eieren nu de prijzen blijven stijgen