in

Vrouw die niet kan stoppen om luchtjes te laten laat lichaam kraken om ‘gassen te stoppen’

luchtjes
Beeld: YouTube @TLC

Een dokter moest een vrouw behandelen met de naam Brenda, die blijkbaar een goede botten kraak nodig had om haar luchtjes probleem te verhelpen.

Luchtjes probleem

Een ongelukkige arts kreeg bezoek van een patiënt die maar niet kon stoppen om luchtjes te laten en naar binnen ging voor een chiropractische behandeling om te zien of dat het probleem zou oplossen. Dit was allemaal voor TLC’s programma Crack Addicts, dat Dr. Alessandra Colón volgt en haar zoektocht om de gezondheid van mensen te verbeteren, één botsplinter per keer. Verschillende mensen komen opdagen met verschillende problemen en Dr. Colón kraakt hun botten, dat is eigenlijk het uitgangspunt van de show, maar deze keer had ze te maken met een patiënt die een scheet in haar gezicht liet terwijl ze probeerde te werken.

Ze ontdekte dat het bekken van de vrouw aan de ene kant een centimeter hoger was dan aan de andere kant en ook inwendig gedraaid was. Blijkbaar kan dit ‘een zenuw beknellen’, wat de signalen in het spijsverteringsstelsel kan belemmeren en kan leiden tot problemen met overmatige scheten. Ze zeggen wel dat het beter is als het eruit is dan erin, maar er komt een grens waarop mensen waarschijnlijk zouden willen dat iemands wind niet zo constant zou waaien. Hoe dan ook, de dokter liet Brenda gaan liggen en begon achtereenvolgens haar botten te kraken, waarbij ze een zeer bevredigend geluid maakten terwijl ze naar beneden werkte.

Ontploffingszone

Maar toen Dr Colón verder naar beneden ging, kwam haar gezicht in de ontploffingszone terecht en toen ze nog een bot wilde kraken, kreeg ze er een recht in haar gezicht. Eerlijk gezegd zei ze tegen Brenda dat ze ‘diep adem moest halen en alles eruit laten’, maar dat is waarschijnlijk niet wat de goede dokter bedoelde. Ze had dan wel een beetje de wind van voren, maar ze zag er tenminste de grappige kant van in en moest bijna meteen lachen toen het gebeurde.

Ze zei: “Ik had niet verwacht dat ze een luchtje in mijn gezicht zou laten, maar ik wilde er wel een voor het team.” Als je van plan bent om je botten te laten kraken als medische behandeling, dan is het een heel goed idee om dit niet zelf op te lossen. Er zijn niet voor niets professionals, zoals een man die blind werd toen hij probeerde zijn eigen nek te kraken en uiteindelijk zichzelf een beroerte bezorgde.

Bron: Ladbible

kotsmisselijk

Vrouw die ontdekte dat man van 17 jaar haar neef is, was ‘kotsmisselijk’ toen ze erachter kwam

bankrekening

Werkgever die meer dan €290k per ongeluk naar verkeerde bankrekening stuurde heeft het geld nog steeds niet terug