in

Man gaf € 30.000 uit om zichzelf volledig te tatoeëren: “heeft er nu spijt van”

Man gaf € 30.000 uit om zichzelf volledig te tatoeëren: "heeft er nu spijt van"
Beeld: Instagram @ethanmodboybramble

Sinds zijn elfde is Ethan Bramble geobsedeerd door lichaamsmodificatie en tatoeages. Hij heeft er nu echter spijt van en ondergaat pijnlijke laser behandelingen om de tatoeages in zijn gezicht ongedaan te maken.

‘Ik wilde er cool uit zien’

Ethan die in Australië woont, begon zijn lichaamstransformatie op jonge leeftijd met het uitrekken van zijn oorlellen, en splitsen van zijn tong. Ook heeft hij de toppen van zijn oren eraf laten snijden. Hij geeft aan dat hij er anders dan andere uit wilde zien en begon zijn lichaam vol te tatoeëren, inclusief zijn ogen. “Aan het einde van de dag doe ik dit allemaal met mijn lichaam omdat ik denk dat het er cool uitziet.”. In totaal gaf Ethan ongeveer 30.000 euro uit aan de aanpassingen van zijn lichaam.

Spijt

Ethan is inmiddels vader en zegt spijt te hebben van zijn keuze voor de drastische veranderingen aan zijn uiterlijk, met name aan zijn gezicht. Hij heeft in het afgelopen jaar, ruim 7 pijnlijke laser behandelingen gehad om de tatoeages op zijn gezicht te verwijderen. De vader geeft aan dat hij zich zorgen begon te maken over het alledaagse leven als vader en het commentaar wat hij zou krijgen bij bijvoorbeeld het ophalen van zijn dochter op school. Ook zegt Ethan dat hij het zelf niet goed zou vinden als zijn kind vroeg met gezichtstatoeages zou beginnen, mede vanwege de opmerkingen en oordeel van anderen.

Bron: Truly

Beeld: Instagram @ethanmodboybramble

10 waaghalzen die bijensteken verkozen boven plastische chirurgie om grotere lippen te krijgen

Vrouw verlaat huwelijk van 14 jaar alleen om afgewezen te worden door andere man

Vrouw verlaat huwelijk van 14 jaar alleen om afgewezen te worden door andere man