in

Man ontdekt de ‘walgelijke’ gewoonte van zijn vriendin terwijl hij hun slaapkamer schoonmaakt

slaapkamer

Een bescheiden man heeft de ongewone ontdekking gedeeld die hij deed na het schoonmaken van het bed in de slaapkamer die hij deelt met zijn vriendin.

Schoonmaken slaapkamer

De anonieme man postte op Reddit waar hij een foto deelde waarop honderden kleine blauwe schijfjes te zien waren op de vloer, tegen de muur. Hij legde uit dat de schijfjes in feite afgedankte contactlenzen waren die zijn vriendin gewoon achterop het bed gooit als ze er klaar mee is. Hij schreef: “Mijn significante andere gooit haar dagelijkse contactlenzen achter het hoofdeinde van ons bed”. Het duurde niet lang voordat meer dan 12.000 mensen hun mening gaven over hoe ‘walgelijk’ haar gedrag is.

Mensen als deze verbazen me. Waar denk je dat het heen gaat? Ruim die s*it op”, reageerde een persoon. Een ander zei: “Ik snap dit gewoon niet. Mijn huis is zeker niet perfect. Ik stel stofzuigen, afstoffen en toiletten schrobben uit. Maar dit soort dingen maakt het alleen maar erger. Anderen deelden de andere walgelijke gewoonten die ze in het verleden zijn tegengekomen, waaronder iemand die zei dat ze een huisgenoot hadden die spekvet in de pan liet liggen.

slaapkamer

Buitensporige hoeveelheden

‘Ik had vroeger een huisgenoot die buitensporige hoeveelheden spekvet in haar gietijzeren pan liet zitten’, schreven ze. Ik bedoel niet alleen een klein beetje olieresten als onderdeel van de kruiden, maar grote witte klonten gesmolten en opnieuw gestold vet. Velen van ons probeerden haar ervan te overtuigen dat het slecht was, maar ze liet het gewoon in de pan zitten tot de volgende keer dat ze kookte – dan veegde ze het overtollige weg en kookte weer met de pan.

De commentator voegde eraan toe: “Soms zaten er dagen tussen dat ze de pan gebruikte. Maar verder was ze vrij kieskeurig en netjes. Ze zat bovenop de klusjes, was eerlijk gezegd een van de mensen die het huis het best schoon hield. Anderen bekenden ook hun gebruikte contactlenzen in huis te hebben gedeponeerd: “Mijn ex-huisgenoot deed dit. Liet ze achter op de salontafel, op het aanrecht, overal”, schreef iemand. Een ander herinnerde zich: “Toen we verhuisden deed ik een laatste controle van het appartement en in zijn kamer was een enorme blauwe vlek van opgedroogde contactlenzen versmolten met het hardhout”.

Bron & Beeld: Dailymail

golfbal

Artsen verwijderen golfbal uit anus van tiener

Vrouwen die records breken: 'Onze recordbrekende haren en nagels zijn kunstwerken!'

Vrouwen die records breken: ‘Onze recordbrekende haren en nagels zijn kunstwerken!’