in

Influencer gaat viraal: gekochte puppy blijkt wolf: ‘Ik kan niet geloven dat ik ben opgelicht’

Een influencer op TikTok gaat viraal omdat ze beweerd dat ze een ‘Pomeranian’ puppy kocht voor 45 euro aan de Mexicaanse grens. Maar het bleek achteraf een wolf te zijn.

‘Pomeranian’ puppy

Amanda Hamilton is een model en content creator uit Los Angeles. Zij en haar vrouw, Shannon, documenteren hun leven op hun YouTube-kanaal, The Fab Life with Shannon & Amanda.

De hondeneigenaar trok de aandacht nadat ze in een recente video toegaf dat ze was opgelicht toen ze probeerde een goedkope Pomeranian-puppy te kopen.” Ik heb deze Pomeranian gekocht aan de Mexicaanse grens voor slechts $ 50 om erachter te komen dat het een wolf was,” zei ze. De video van 32 seconden, die miljoenen keren is bekeken, begon met beelden van de zwart-witte puppy. Vervolgens waren er beelden van haar huisdier nadat het volgroeid was. “Ik kan niet geloven dat ze tegen me hebben gelogen”, schreef ze in het bijschrift.

@issafablife I can’t believe they lied to me and promise me that I will get a Pomeranian πŸ˜­πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ«ΆπŸΎ never again 😭😭😭 #thefablifewithshannonandamanda #dog #dogsoftiktok #trending #ticktok_viral #youtube ♬ Gasolina – Latin Flow

Husky

Veel mensen waren duidelijk verbaasd dat ze in de oplichting trapte en beweren dat de puppy die ze kreeg er helemaal niet uitzag als een Pomeranian en dat ook de prijs een weggevertje geweest zou zijn gezien de kleine honden duizenden dollars kosten. “Maar heb je ooit een Pomeranian gezien?” vroeg iemand in de comments bij de video. “Liefje, het was nooit een Pomeranian, maar een overwinning is een overwinning,” grapte iemand anders.

Anderen wezen erop dat de hond lijkt op een Alaskan malamute, Siberische husky of een mix van beide en niet op een wolf. “Mevrouw, dat is een husky. Er zit nergens een wolf in,” beweerde iemand. “Het was overduidelijk een puppy van een husky/malamute mix,” antwoordde een ander. Het bezitten van een raszuivere wolf is een federale misdaad in de Verenigde Staten. De wetten met betrekking tot wolf-hondhybriden verschillen echter per staat.

Bron: Dailymail.co.uk

Beeld: TikTok @issafablife

zwangere vrouw

Man weigert op te staan voor zwangere vrouw:β€œ Ik heb zelf slechte voeten en knieΓ«n’

Personeel luchthaven weegt vrouw op bagageweegschaal om 'veiligheidsredenen'

Personeel luchthaven weegt vrouw op bagageweegschaal om ‘veiligheidsredenen’