in

Vrouw zonder kleren schokt passagiers op luchthaven door ‘niets te dragen vanaf haar middel’

passagiers op luchthaven
Beeld: YouTube

Een vrouw stond in de rij stond van een luchthaven voor een vliegtuig, had tijdens het wachten geen kleren aan vanaf haar middel.

Passagiers op luchthaven

Vliegtuigpassagiers van Spirit Airlines waren verbijsterd door de vrouw die samen met hen in de rij stond. In een nu virale clip is te zien hoe de schijnbaar vergeetachtige passagier met een extra klein jurkje onder haar middel bloot was. De oranje jurk in kwestie bleek nogal onthullend, want op de beelden is te zien hoe de naamloze vrouw in de rij staat met haar achterkant in volle zicht. Ze werd gezien terwijl ze haar bagage droeg en foto’s en video werden op Reddit geplaatst. Voor het laatste nieuws en incidenten van vluchten over de hele wereld, klik hier. De post op Reddit had als titel “wanneer je extra licht inpakt”. Een boze cameravrouw was te horen, woedend over de bijzonder onthullende outfitkeuze.

Ze zei: “Alleen op de fg luchthaven, Spirit Airlines. Deze bh halfnaakt. Motherfk, wat is dit aan de hand in 2023. Heer geef me kracht, ik zeg geen ondergoed, geen f*g ondergoed y’all, wat is dit, geen ondergoed. Ik vraag me af of Spirit dit vandaag laat gebeuren.” Het werd gepost op de subreddit PublicFreakout, wat een plek is “‘gewijd aan mensen die uit hun dak gaan, smelten, hun cool verliezen of raar doen in het openbaar”. Honderden mensen reageerden al snel op het stuk en lieten geschokte reacties achter.

Openbaar vliegtuig

Een van hen schreef: “Iemand die denkt dat het OK is om dit in een openbaar vliegtuig te doen, is geestelijk onstabiel.” Een ander voegde er hoopvol aan toe: “Het moet een huidskleurige legging zijn. Het is een klein beetje donkerder halverwege de dij. Er is geen manier waarop mensen zo ontspannen zouden zijn rond een vrouw halfnaakt”. In ander vluchtnieuws berichtte de Daily Star eerder over een stel dat £1k kreeg uitbetaald van een luchtvaartmaatschappij die hen naast een schetende hond had gezet. Het duo was niet zo blij met hun vlucht en klaagde meteen na de vlucht.

Gill Press en Warren Press waren vastbesloten om een soort compensatie te krijgen voor hun moeilijke vlucht, en dat hebben ze nu. Een pappende hond op hun 13 uur durende vlucht van Parijs naar Singapore zorgde voor heel wat opschudding. Het echtpaar uit Nieuw-Zeeland was destijds woedend over hun ervaring, maar sindsdien zijn ze financieel gecompenseerd.

lerares geschorst

Lerares geschorst nadat leerlingen haar pikante content vonden ‘wist dat deze dag zou komen’

cringe video

Vrouw die ongepast poseert in Disneyland wordt bekritiseerd voor ‘cringe’ video