in

WTFWTF LOLLOL

Amanda heeft elk uur van de dag zin “de daad” te doen

Raar verhaal: Amanda heeft elk uur van de dag zin in een potje!
Beeld: YouTube @BBC Three

Het verhaal van de 23-jarige Amanda McLaughlin, uit Michigan, laat weer eens zien dat we niet van alles op de hoogte zijn in de wereld. Amanda kampt met een aandoening die heel zeldzaam, maar bovenal raar is. Zij heeft namelijk de hele dag zin in seks.

Elke dag zin in een potje

Officieel wordt zo een aandoening Persistent genital arousal disorder (PGAD) genoemd. Als er bij jou zou een diagnose wordt vastgesteld, dan houdt dit in dat je elk uur van de dag opgewonden raakt. Wereldwijd zijn er niet veel mensen die te kampen hebben met zo een aandoening. De 23-jarige Amanda is dus een van de weinige mensen die hiermee geconfronteerd raakt. In de BBC-documentaireserie Living Differently geeft zij aan dat zij haar man elke dag vraagt om omgang te krijgen. Dit zorgt ervoor dat werken en het besturen van een auto moeizaam gaat.

YouTube @ BBC Three

Het begin

Amanda ontdekte al op 13-jarige leeftijd dat er wat aan de hand was met haar. Bij haar was het zo dat ze geregeld de drang kreeg om te masturberen, nadat ze de puberteit had bereikt. In het begin dacht haar familie dat ze verslaafd was aan seks. Achteraf gezien bleek er geen sprake te zijn van een seksverslaving en heeft de familie nu spijt dat ze dit niet eerder hebben kunnen inzien. Maar nadat Amanda gediagnosticeerd was met Persistent genital arousal disorder (PGAD), was er sprake van opluchting. Haar drang om de hele dag seks te hebben, kon nu op een logische manier verklaard worden.

De klachten

De klachten die optreden bij Amanda is dat ze zich voor een lange periode opgewonden voelt, waarbij zelfs orgasme dit niet kunnen verlichten. In de documentaire gaf Amanda het volgende aan: “Het is niet leuk om de hele tijd opgewonden te zijn. Het voelt alsof je op het punt staat een orgasme te krijgen en dan gaat het nooit meer weg. Zou jij de hele tijd op het randje van een orgasme willen staan? Ik denk het niet,”

Bron: leefspiritueel

Beeld: YouTube @ BBC Three

Lisa heeft een achterwerk met een waarde van meer dan 40.000 euro

Lisa investeert meer dan €40.000 in haar “zitkussen”

Taylor lijdt aan een zeldzame aandoening: "Mijn moedervlek is mijn ongeboren tweelingzus."

Taylor lijdt aan een zeldzame aandoening: “Mijn moedervlek is mijn ongeboren tweelingzus.”