in

Dit is de romanschrijver die haar eigen dood in scene gezet heeft om een pauze te nemen van sociale media

Dit is de romanschrijver die haar eigen dood in scene gezet heeft om een pauze te nemen van sociale media
Beeld: Pexels

Een romanschrijver heeft haar eigen dood in scene gezet. Dit heeft ze gedaan om een pauze te nemen van sociale media. Het lijkt wel op de animatiefilm van Megamind. Karikatuur Metroman was zo een uitstekende superheld, maar wilde niet langer die rol vervullen. Hij zette eveneens zijn dood in scene om bij te komen van alle aandacht. Blijkbaar is dit precies wat de romanschrijver gedacht heeft.

Romanschrijver die haar eigen door in scene gezet heeft

De fictieschrijver wiens dood meer dan twee jaar geleden werd aangekondigd, duikt plotseling weer op in een van de grootste plotwendingen die de literaire wereld heeft gezien. Je zou dit soort dingen niet kunnen schrijven… Of, nou ja, in dit geval misschien wel. Fans van romantische schrijfster Susan Meachen waren er kapot van in 2020 toen iemand, die beweerde haar dochter te zijn, aankondigde dat ze door zelfmoord was overleden. Alleen, dat was helemaal niet het geval. Niet zo lang geleden dook Susan op bizarre wijze weer online op en veroorzaakte een schokgolf door de gemeenschap van fans en collega-auteurs die zo diep om haar hadden gerouwd.

Beeld: YouTube kanaal SAVY WRITES BOOKS

Pauze nemen van sociale media

Ter nagedachtenis aan Susan werden inzamelingsacties opgezet en groepsleden spetterden in Susans boeken om de uitgaven van haar ‘rouwende’ familie te ondersteunen. Dit was een van de hoofdredenen waarom de meest mensen verbaasd opkeken, toen Susan ineens ‘uit de dood‘ verrees. Voor wat betreft de donaties die de familie van Suzan heeft ontvangen, zei ze dat ze niet ervoor gevraagd hebben. Een collega-auteur van Suzan zei aan BBC dat ze de indruk krijgt dat Suzan een idee had dat haar boeken meer aandacht zou krijgen, als ze zou komen te overlijden. Wat het dan ook mag zijn, Suzan heeft in dit geval fout gehandeld. Je eigen dood in scene zetten doe je gewoon niet!

Bron: unilad.com

Vrouw veroordeeld voor moord op echtgenoot nadat papegaai de 'laatste woorden' van het slachtoffer herhaalde

Vrouw veroordeeld voor moord op echtgenoot nadat papegaai de ‘laatste woorden’ van het slachtoffer herhaalde

robot advocaat

‘Robot advocaat’ zal dit jaar voor het eerst een mens verdedigen in de rechtbank