in

WTFWTF

Jonge moeder met 11 kinderen wil nog 100 om werelds grootste gezin te hebben!

Jonge moeder met 11 kinderen wil nog 100 om werelds grootste gezin te hebben!
Beeld: @batumi_mama

Een jonge moeder met 11 kinderen is van plan om nog 100 erbij te krijgen. Dit omdat ze de werelds grootste gezin wil hebben. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en voorkeuren wanneer het gaat om het stichten van een gezin. De een wil het houden op een kind, terwijl anderen veel kinderen willen hebben. Maar 100 en meer kinderen erbij hebben is misschien wel een beetje te veel van het goede.

Wil er nog 100 kinderen erbij

Christina Ozturk heeft de zorg al over 11 jonge kinderen en hoopt er nog tientallen te krijgen met haar 56-jarige echtgenoot Galip Ozturk. Dit wil ze doen met behulp van draagmoeders. Het stel woont in de kustplaats Batumi, Georgia, waar het legaal is om baby’s te krijgen met draagmoeders. Christina, die oorspronkelijk uit Moskou komt, ontmoette Galip, een rijke hoteleigenaar, tijdens een vakantie in de kustplaats Batumi. De populaire toeristenbestemming ligt aan de voet van de Kaukasus en wordt vaak het ‘Las Vegas van de Zwarte Zee’ genoemd. Christina was toen een alleenstaande moeder. Toen ze Galip voor het eerst ontmoette, zei ze dat het liefde op het eerste gezicht was en beschreef hem als haar ‘mentor, gids en sprookjesprins’.

Werelds grootste gezin

Christina onthulde dat ze aanvankelijk hadden gehoopt elk jaar een baby te krijgen. Ze realiseerde zich echter dat haar voortplantingsvermogen niet voldoende was om hun ambitieuze doel bij te houden. Om toch nog hun doel te realiseren hebben ze besloten om draagmoeders in te huren. Per zwangerschap moeten ze om en bij € 9193.89 neertellen. Voor wat betreft de keuze voor draagmoeders zei ze het volgende: “De kliniek in Batumi kiest draagmoeders voor ons en neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het proces.”. Hopelijk lukt het Christina om haar doel te bereiken als dat haar gelukkig maakt.

Bron: thoughtnova.com

Beeld: Instagram @upso.mamareina

Werelds langste model heeft weinig geluk met de liefde: 'Mannen schrikken van haar lengte!'

Werelds langste model heeft weinig geluk met liefde: ‘Mannen schrikken van haar lengte!’

Vrouw bedriegt toekomstige echtgenoot met acht mannen: 'Man slaat in stijl terug!'

Vrouw bedriegt toekomstige echtgenoot met acht mannen: ‘Man slaat in stijl terug!’