in

Reiziger heeft trek in een veganistische maaltijd tijdens vlucht: ‘Krijg een banaan voorgeschoteld!’

Reiziger heeft trek in een veganistische maaltijd tijdens vlucht:'Krijg een banaan voorgeschoteld!'

Een reiziger die trek had in een veganistische maaltijd tijdens een vlucht, heeft een banaan voorgeschoteld gekregen. Blijkbaar is deze reiziger een vegetariër. Hij had niet zoveel zin in een reguliere maaltijd die tijdens de vlucht werd uitgedeeld. In een poging zijn zin te krijgen deed hij een verzoek aan het cabine personeel om hem een veganistische maaltijd klaar te maken.

Trek in een veganistische maaltijd

Vegetariërs trekken zich niets aan van vlees. Sommige mensen zijn vegetariër in hart en nieren waardoor ze zich streng houden aan deze grondslagen. De man in kwestie heet Kris Chari. Hij was op een vlucht die vanuit Jakarta, Indonesië naar Tokio, Japan zou vertrekken. Op een gegeven moment begon Kris trek te krijgen om iets te nuttigen. Gewoonlijk kon hij natuurlijk uitkijken naar de redelijk lekkere maaltijden waaruit je kunt kiezen tijdens een vlucht. Maar Kris wilde niet een gewone maaltijd hebben. Hij wilde namelijk een speciaal voor vegetariërs. Op zich is dit geen bijzonder verzoek, alleen is dit verzoek gedaan midden in een vlucht. Het laatste is waarom zijn verzoek toch als bijzonder kan worden bestempeld. Het cabine personeel heeft alles op alles gedaan om zijn verzoek in te willigen.

veganistische

Krijgt een banaan voorgeschoteld

Wat het verhaal nog mooier maakt, is dat de vliegmaatschappij niet-vegetariërs een royale portie eten aanbiedt. Kris ging er dus vanuit dat hij ook zo een royale aanbieding zou krijgen. Tot zijn verbazing heeft een banaan voorgeschoteld gekregen. Hiermee was Kris heel erg teleurgesteld. Hij reageerde als volgt: “Voor het opstijgen bevestigde mijn stewardess dat de veganistische maaltijd was besteld. Toen ze me de banaan serveerden, dacht ik dat het gewoon een teleurstellend voorgerecht was, maar het was in werkelijkheid alles wat ze me gingen serveren. Het was echt lekker, maar het lijkt mij dat het alleen maar een tussendoortje kan zijn, niets meer. Ik vind het beledigend dat een enkele banaan wordt geserveerd aan veganisten, terwijl anderen een groot en substantieel menu krijgen. Ik was behoorlijk teleurgesteld en geschokt”

Bron: curioctopus.nl

gescheurde legging

Influencer scheurt haar legging tijdens work-out in gym

Man bedenkt een meesterlijk plan om zijn haaruitval te camoufleren!

Man bedenkt een meesterlijk plan om zijn haaruitval te camoufleren!