in

WTFWTF LOLLOL

Vriend dumpt zijn vriendin nadat hij ontdekt dat ze als man is geboren

Alex, 20, uit Sydney, bleef “kapot” achter na zijn scheiding van een 25-jarige vrouw. Hij verliet zijn vriendin nadat hij ontdekte dat zij als man was geboren. De relatie tussen Alex en de vrouw duurde negen maanden, en hij ontdekte haar verleden via een wederzijdse vriend.

Geboren als man

In gesprek met Kyle en Jackie O op KIISFM zei Alex: “Alles ging goed, alles was geweldig, dacht ik toch.” Toen hoorde hij de waarheid: “Een wederzijdse vriend die al jaren onze familievriend is, sinds ik klein was. We waren op een avond uit en hij was een beetje dronken, en hij vertelde me: ‘Kijk, Alex, nu heb ik iets voor je verborgen gehouden en je vriendin ook. Ik vind dat je het moet weten, omdat ik denk dat het verkeerd is, en ik kan je niet laten denken dat dit een geweldige, eerlijke relatie is’.” De vriendin heeft op haar 18e een geslachtsveranderende operatie ondergaan. Alex legde uit wat er gebeurde nadat hij erachter kwam: “Toen ik erachter kwam, eerlijk gezegd, viel ik neer. Ik geloofde hem niet. Eerst waren het gemengde emoties, daarna geloofde ik hem nog steeds niet.”

Confrontatie

Hij sprak met zijn vriendin: “Dus toen ik haar ermee confronteerde, vond ik haar pillen en haar oestrogeentabletten… Ik liet me gewoon vallen, ik voelde me koud, ik voelde me boos, er waren veel emoties in één keer.” De man verklaarde dat hij verliefd was en “nooit zou hebben uitgezocht” dat ze transgender was. Hij zei zelfs dat ze een “stevige zeven en een half” was.

Alex zei dat seks “normaal” voelde, dus toen hij haar ermee confronteerde, huilde ze en “wist niet wat ze moest zeggen.” Alex was gekwetst door het gebrek aan vertrouwen dat ze in hem had: “Je moet dat vertrouwen in het begin hebben, maar om dan niet eens iets te zeggen, mij op zijn minst een soort bekendheid van het verleden te geven, maar zoiets werd niet gezegd.” Hij voelde zich bedrogen: “Het maakte me ziek. Ik ben er nog steeds kapot van en ik voel me bedrogen… Ik vind dat het een grote leugen voor mij is.

Bron & Beeld: Thoughtnova

Vegetarische activist confronteert klant van KFC vóór KFC-restaurant!

Vegetarische activist confronteert klant van KFC vóór KFC-restaurant!

Bruidegom gooit bruidstaart naar het hoofd van zijn bruid