in

WTFWTF

Man besteedt meer dan €120.000 aan plastische chirurgie om op Britney Spears te lijken

Man besteedt meer dan €120.000 aan plastische chirurgie om op Britney Spears te lijken
Beeld: Instagram @beeray416

Een grote Britney Spears-fan uit Los Angeles, Bryan Ray, heeft veel geld uitgegeven om op zijn favoriete popidool te lijken. Hoewel hij al meer dan 120.000 dollar heeft gebruikt, heeft hij onthuld dat hij “nog niet klaar is.”

Favoriete popidool Britney Spears

Ray was net 17 toen hij op reis ging om op de beroemde zangeres te lijken. Al meer dan twee decennia is dit zijn grote obsessie. Toen hij nog een tiener was, kreeg hij veneers die zijn glimlach op die van Britney zouden laten lijken. Het is nu 18 jaar geleden dat hij zich begon in te spannen om op de popzangeres te lijken. Ray heeft al voor meer dan 120.000 dollar aan plastische operaties ondergaan. Hij is nog niet klaar met zijn project en ziet zichzelf als “een doorlopend kunstwerk”.

Ray runt een bedrijf voor medische marihuana. Hij zegt dat hij niet perfect is, maar hij is blij met hoe hij eruit ziet: “… als ik in de spiegel naar mezelf kijk ben ik heel gelukkig.” Ray heeft al wang implantaten gehad, een lip vergroting, twee neuscorrecties en een ooglidlift. Hij heeft ook fillers en Botox gehad, die hij om de zes maanden krijgt. Om de acht weken ondergaat hij ook een onthardingsoperatie. Hij is erg realistisch over zijn doelen, hoewel hij volhoudt dat hij nog niet klaar is. Zijn doel is niet om precies op Britney Spears te lijken, maar om op haar te “lijken”. “Dat was nooit iets wat in mijn hoofd zat, denken dat ik 100 procent op haar zou lijken.”

Hij is “gek” of “raar”

Ray zegt dat hij zijn gezicht, symmetrie en gelaatstrekken begrijpt. Op basis daarvan heeft hij samengewerkt met chirurgen zodat hij kan uitzoeken wat er aangepast kan worden op een manier waardoor hij meer op Britney Spears gaat lijken. Op Instagram heeft hij meer dan 100k volgers. Hij beweert dat sommige mensen niet snappen wat hij doet. Sommige mensen hebben hem “gek” of “raar” genoemd. Hij denkt echter dat hij door zich open te stellen over wat hij doet, een deel van het stigma waar hij mee te maken heeft kan vermijden.

Toch begrijpt hij dat wat hij doet niet voor iedereen is weggelegd. Hij vraagt mensen ook niet om cosmetische ingrepen te ondergaan. Wat hij liever aanmoedigt, is een positief lichaamsbeeld. Ray houdt vol dat hij Britney Spears “meerdere keren” heeft ontmoet. Het was echter één zo’n ontmoeting die hij het meest waardeert. Dat was toen hij haar ontmoette in Maui tijdens een klein openluchtfestival. Hij koestert de ontmoeting, omdat ze niet opgemaakt was zoals ze normaal doet in haar muziekvideo’s. Ook al had ze niet veel make-up op, voor Ray “was ze gewoon zo mooi.”

Bron: Thoughtnova

Beeld: Instagram @beeray416

Stewardess onthult bacterie hotspots in een vliegtuig

Gepassioneerde actrice livestreamt een jaar lang haar leven en krijgt bizarre verzoeken