in

Man springt op McLaren ter waarde van € 255051.00: ‘Richt duizenden euro’s schade aan!’

Man springt op McLaren ter waarde van € 255051.00: 'Richt duizenden euro's schade aan!'
Beeld: Instagram @george_gve

Een man die het niet meer onder controle had, sprong op een peperdure McLaren met een waarde van € 255051.00. Het gevolg is dat hij schade heeft aangericht die in de duizenden euro’s oplopen. Een McLaren is een peperdure auto en niet iedereen kan zo een auto permitteren. Dat de man het in zijn hoofd gehaald heeft om de auto te beschadigen is niet goed te praten.

Springt op McLaren met een waarde van € 255051.00

Ik weet dat mensen erg gepassioneerd kunnen zijn over auto’s, maar het is echt niet nodig om auto’s te vernielen die je niet leuk vindt. Een simpel ‘ik vind die auto niet mooi’ is meer dan voldoende. Je hoeft het niet eens hardop te zeggen. Het is eigenlijk onduidelijk of de man in deze specifieke video persoonlijk iets had tegen de auto of de eigenaar, de beroemde supercar-dealer George Gehdu. Misschien had hij gewoon zin om op een auto te springen, maar hoe dan ook, Gehdu was er niet blij mee. De verkoopdirecteur was zelf getuige te zijn van de scène terwijl deze zich afspeelde in Uxbridge. Hij deelde de video online waarop een man door de voorruit van de auto liep voordat hij met zijn voeten op het glas en het dak van het voertuig sloeg.

Richt duizenden aan schade aan

Door de actie van de man zakte de voorruit van de auto in. Daarna ging hij verder om op de kofferbak te gaan staan. Op een gegeven moment begon de man een aantal keren op de auto te stampen. De eigenaar van de auto legde dit vast en probeerde hiermee andere auto-eigenaren te waarschuwen voor vandalen zoals deze man. De video die hij online deelde had als omschrijving: “Wees alsjeblieft voorzichtig, want er is uitschot dat niet eens de moeite waard is om op deze wereld te stappen en die niet willen dat iemand iets leuks bezit”

Bron: ladbible.com

Beeld: Instagram @georg_gve

Problemen die koppels hebben

Sekstherapeut legt uit wat het meest voorkomende probleem is waarmee koppels bij haar komen

Restaurant wil kinderen verbieden vanwege hun lawaai en 'gekke rotzooi'

Restaurant wil kinderen verbieden vanwege hun lawaai en ‘gekke rotzooi’