in

Medepatiënte van de beademing weggehaald door vrouw: ‘Vond dat het een irriterend geluid maakte’

Medepatiënte van de beademing weggehaald door vrouw: 'Vond het irriterend geluid maken'
Beeld: YouTube @ HelseMøreogRomsdal Hf

Een medepatiënte is onlangs van de beademing weggehaald, omdat een vrouw vond dat het apparaat een irriterend geluid maakte. Het zal je maar overkomen dat je aan de beademing ligt en iemand gewoon doodleuk de stekker ervan af haalt. En dan ook nog met een reden die nergens op slaat.

Van de beademing weggehaald

De persoon die deze grap geflikt heeft, is uitgerekend een 72-jarige vrouw. De vrouw heeft tot twee maal toe de beademing van haar medepatiënte uitgeschakeld. Dit alles heeft zich afgespeeld in de Duitse stad Mannheim. Alhoewel haar medepatiënte het geval heeft overleefd, heeft zij nu intensievere zorg nodig. De Duitse krant Bild heeft in een bericht aangegeven dat de vrouw zich nogal gestoord heeft aan een irritant geluid van het apparaat. In het bericht schreef de Duitse krant het volgende: “Het ziekenhuispersoneel had haar na de eerste keer al gewaarschuwd dat de vrouw afhankelijk was van de medische beademing”. Wat de vrouw gedaan heeft, mag en kan gewoon niet. Gelukkig heeft het ziekenhuis gepaste maatregelen toegepast, maar de vraag is als ze wel snel en kordaat hebben gehandeld.

Vrouw wordt gearresteerd

Nadat het voor de 2e keer heeft voorgedaan dat de medepatiënte van de beademing is gehaald, moest zij gereanimeerd worden. Het ziekenhuis heeft ervoor gekozen om nu pas melding te maken van de gebeurtenis die 2 maanden geleden heeft plaatsgevonden. De 72-jarige vrouw is inmiddels door de politie in de boeien geslagen. Zij wordt aangeklaagd voor poging tot doodslag. Als je aan de beademing ligt wil dat zeggen dat je er niet zonder kan ademen. De medepatiënte mag dus van geluk spreken dat ze het voorval heeft overleefd. Voor hetzelfde was ze er vandaag niet meer.

Bron: funx.nl

Beeld: Twitter @ BILD Frankfurt Rhein-Man

Deze man heeft een spreadsheet voor alles wat hij voor zijn ex-vriendin heeft gekocht

Nederlandse non als verdachte aangemerkt: 'Mogelijk Chileense baby's gestolen!'

Nederlandse non als verdachte aangemerkt: ‘Mogelijk Chileense baby’s gestolen!’