in

Hilarische eindexamen stunt: Leerlingen dringen woning van directeur binnen

directeur
Beeld: Instagram @sasdelaware

Eindexamenleerlingen van de middelbare school dringen het huis van de directeur binnen en brengen daar de nacht door om haar in de maling te nemen.

Huis van de directeur

Meer dan 70 eindexamenleerlingen zijn het huis van hun directeur binnengeslopen en hebben daar de nacht doorgebracht om haar in de maling te nemen. De studenten van de St. Andrew’s School, in Middletown, Delaware, propten zich in het huis van hun directeur Joy McGrath, voor de stunt. De directeur van de kostschool was volledig verbijsterd door het gebeuren en verliet de woning in totale shock nadat zij haar keuken binnenliep om 6 uur s morgens en daar de gehele eindexamen klas aantrof.

“Ik was in shock. Ze zaten echt overal als sardientjes in blik.” zegt Joy. “Het duurde even voordat ik besefte: Dit is een eindexamenstunt!” voegt zij eraan toe.

Impact

Voordat ze haar huis verlieten en teruggingen naar hun eigen slaapzalen, genoot de klas van een gezamenlijk ontbijt van donuts en koffie met Joy en haar man. “Mevrouw McGrath zorgt zo goed voor ons,” zegt een van haar leerlingen. “Als mensen een probleem hebben, voelen ze zich op hun gemak om met haar te praten. Ze werkt hard om vertrouwen op te bouwen.” De eindexamenstunt is viraal gegaan, en kreeg al snel meer 1,7 miljoen likes. Men zag de uitgebreide stunt als teken van een goede educatieve kracht.

In de comments schreef iemand: “Dit is de leraar waar ze over 40 jaar nog steeds over zullen praten. Proost op haar!”. Een tweede reageerde: “En zo weet je dat de leraar een positieve impact heeft gehad op haar studenten. Ik vind dit geweldig.” “Dit is wat je noemt een leraar die impact maakt en iets goeds doet met onze jeugd,” prees een derde.

Bron: Unilad.com

Beeld: Instagram @sasdelaware

virtuele echtgenoot

Vrouw trouwt met virtuele echtgenoot die volledig wordt bestuurd door AI

Oma en glamour model biedt ultieme cougar ervaring:’ Mijn kinderen zijn het er niet mee eens maar zij betalen de rekeningen niet’