in

Reactie van vrouw wanneer haar man haar borsten bespot is top!

Beeld: Freepik

Een vrouw die bespot werd door haar man om haar borsten is top. Koppels kunnen soms grappige en minder grappige momenten met elkaar hebben. Daarnaast heb je dan ook momenten waarbij ze de grens opzoeken met elkaar. Wat de grens is, verschilt dan weer van koppel tot koppel. Bij dit koppel was er sprake van zo een soortgelijk geval. Dit was het de man die grappig wilde doen door de spot te drijven met de borsten van zijn vrouw. Dit liep niet volgens planning, omdat zijn vrouw hem keurig op zijn plaatst gezet heeft.

Borsten vrouw

In elke familie heb je zo een oom die grappige verhalen aan de jongere neefjes en nichten van de familie deelt. Naarmate deze ouder worden, worden de verhalen een beetje vulgair. In de meeste gevallen hebben deze vulgaire verhalen een grappige ondertoon en kunnen de neven en nichten wel om van lachen. Zo een verhaal werd verteld waarbij de borsten van de vrouw bespot werd.

Afbeelding: Freepik.com

Reactie vrouw is top!

Het verhaal begint wanneer een vader gevraagd wordt om de borsten van zijn vrouw te omschrijven. Dit moest hij doen om zijn zoon de verschillende typen borsten uit te leggen. Hij zegt: ‘Nou, jongen, er zijn drie soorten borsten. Als vrouw in de twintig zijn de borsten van als meloenen, rond en stevig. In de dertig tot veertig, ze zijn als peren, nog steeds mooi, maar hangen een beetje. Na vijftig zijn ze als uien.”. De jonge vraagt waarom uien en de vader zeg hierop: “Je ziet ze en je moet er alleen van huilen. De moeder die dit hoorde, moest natuurlijk reageren. Ze zei het volgende aan haar dochter om de verschillende piemels te omschrijven. Ze zei het volgende: “Nou schat, een man doorloopt drie fasen. Als twintiger is zijn piemel als een eik, machtig en hard. In de dertig en veertig is het een berk, flexibel, maar betrouwbaar. En na vijftig jaar is het net een kerstboom.” De dochter vroeg waarom een kerstboom. Hierop zei de moeder: “Ja, dood vanaf de wortel en de ballen zijn alleen ter decoratie.”

Bron: en.newsner.com

Man neemt wraak op vrouw die 'haar stinkende voeten' steeds onder zijn stoel in het vliegtuig plaatste

Man neemt wraak op vrouw die ‘haar stinkende voeten’ steeds onder zijn stoel in het vliegtuig plaatste

transgender

Transgender vrouw uit dameskleedkamer gezet en dient rechtszaak in tegen sportschool