in

Vader wordt beboet voor zijn luidruchtige kinderen

luidruchtige kinderen

Een alleenstaande vader die in een woonblok woont, is geschokt achtergebleven nadat hij een boete kreeg omdat zujn twee jonge zoontjes te veel lawaai maakten.

Beboet voor luidruchtige kinderen

Marley Evans kreeg een boete van $250 voor het overtreden van de strata-verordeningen vanwege het lawaai in het pand in Dee Why aan de noordelijke stranden van Sydney. In een brief aan de heer Evans, die om geld te besparen bij zijn moeder Sacha woont, werd beweerd dat andere bewoners zich stoorden aan het voortdurende geschreeuw, gehuil en gebonk van de kinderen. De heer Evans zei dat hij zijn zoons vaak meenam naar een nabijgelegen park en strand, deels om hun buren wat rust te gunnen. Hij zei dat zijn oudste zoon Jackson (vier) ontwikkelingsstoornissen heeft en de betekenis van ‘stil zijn’ niet begrijpt. Hij moet nog praten en is meer geneigd tot uitbarstingen. Zijn andere zoon Finn is net twee jaar oud.

Geen waarschuwing

Ze weten nog niet wat er aan de hand is, dus ze weten niet wat ze doen als ze te luidruchtig zijn”, vertelde hij aan A Current Affair. De heer Evans zei dat hij geen waarschuwing had gekregen van de strata voordat hij de boete kreeg en dat geen van zijn buren met hem had gesproken over het lawaai. Ik was behoorlijk van streek. Ik had liever gehad dat ze op de deur hadden geklopt, ons een waarschuwing hadden gegeven en hadden gezegd: “Hé, kunnen jullie proberen het wat zachter te maken?”, maar dat was er niet. Het was gewoon een regelrechte boete. Het is echter niet de eerste keer dat de familie te maken krijgt met geluidsklachten van de buren, nadat hij en Sacha vorige maand nog een bevel kregen om hun hond stil te houden. Nu beweert hij dat ze het gevoel hebben dat ze ‘op eieren lopen’.

Sacha kreeg als eigenaar van de eenheid te horen dat ze elk jaar dat de boete niet betaald zou worden, 10 procent rente zou moeten betalen. Geschokt door de acties van de strata probeerde ze de boete te laten intrekken, maar ze kreeg te horen dat het $210 per uur zou kosten om de zaak te bespreken. Kinderen huilen, dat is te verwachten en we hebben er geen 100 procent controle over. Je kunt een tweejarige niet dwingen om te stoppen met huilen”, zei ze. Ik wil niet dat strata en corporates denken dat ze hiermee door kunnen gaan en ik wil niet dat andere mensen worden gepest of tot slachtoffer worden gemaakt op de manier waarop ik het gevoel heb dat wij zijn gepest.

Bron: Dailymail

geen geld

Dakloze man die bijna $21k per jaar binnenharkte mag geen geld meer vragen nadat hij een strafblad heeft gekregen

drie jaar lang

Vrouw geeft toe dat ze drie jaar lang de “aubergine’ van haar partner heeft schoongemaakt