in

Vrouw mediteert met haar baarmoeder en dit heeft een positief effect tussen de lakens’

mediteren met baarmoeder

Meditatie is een techniek die vaak wordt gebruikt om te ontspannen of misschien ‘verbinding’ te maken met je spirituele kant. Maar coach Riley Ayn is nog een stap verder. Ze mediteert namelijk met haar baarmoeder en geeft aan dat het een heel positief effect heeft tussen de lakens.

Met baarmoeder mediteren

Riley Ayn, coach voor belichaming en sensualiteit, doet heel veel dingen met haar maandelijkse bloed doet, en mediteert ook met haar baarmoeder. De meditatie helpt volgens haar bij een aantal dingen waaronder tussen de lakens. Met haar bijna 30.000 TikTok-volgers besloot de coach haar diensten te promoten en vrouwen te helpen ‘de rijkdom’ van hun baarmoeder’ te belichamen.

In de video demonstreert Riley haar ongebruikelijke methode. Waarbij ze met haar handen over haar kruis wrijft en met haar heupen ronddraait. Ze stelt haar volgers vervolgens een aantal interessante vragen zoals: “Wil je de stem en geest van je baarmoeder leren kennen?”. Volgens Riley is er in de bekkenruimte ‘oude wijsheid’ te vinden die je kan verbinden met goddelijkheid.

@inbodiedsoul Download for FREE! Find it on my Stan Store (in bio) 🌹❤️‍🔥💃✨ #wombmeditation #embodimentpractices #wombspace #feminineembodimentpractice #sensualitytips ♬ Lunita – Danit

Herdenking

In de video die duizenden keren is bekeken, kruipt Riley op de grond terwijl ze in ‘verbinding’ komt met haar bekken door haar handen in haar broek te steken. Riley’s fans en volgers zijn niet uitgesproken over de ‘baarmoeder herdenking meditatie’. In de comments spraken velen hun lof uit: “Dit is mooi dat je dit doet! Ik wou dat mijn vrouw in TikTok stapte! Ze heeft dit nodig.” zei iemand. Een ander zei: “Dit is eigenlijk een heel interessante kijk. Ik keek onlangs naar iets dat over DNA sprak en hoe herinneringen en ervaringen van voorouders op de een of andere manier in ons kunnen worden ingeprent, sommige dingen dieper dan andere.”

@inbodiedsoul #embodimenttips #embodimentpractices #embodimentcoachforwomen #feminineembodimentcoach ♬ original sound – Riley Ayn | Embodiment Guide

Bron: http://Zita.be

TikTok: @inbodiedsoul

poepschuw model

‘Poepschuw’ model ging zo lang niet naar de wc dat ze flauwviel tijdens het werken

bizarre nieuwe laarzen

Jongen raakt in paniek nadat hij vast komt te zitten in bizarre nieuwe laarzen die bijna € 350 kosten