in

78-jarige man die met 17-jarige vrouw trouwt, ziet na 22 dagen geen heil meer in het huwelijk!

78-jarige man die met 17-jarige vrouw trouwt, ziet na 22 dagen geen heil meer in het huwelijk!
Beeld: Facebook @ Prajurit Metot

Een 78-jarige man heeft zich blijkbaar flink vergist door in het huwelijk te stappen met een 17-jarige vrouw. Na 22 dagen ziet hij namelijk geen heil meer in het huwelijk en vroeg echtscheiding aan. Een huwelijk is bedoeld om twee mensen bij elkaar te brengen. Maar in sommige gevallen is het zo dat een huwelijk gewoonweg niet werkt. Blijkbaar is dit wat de 78-jarige man is overkomen.

78-jarige man die met 17-jarige vrouw trouwt

In West-Java, Indonesië is waar het allemaal begon tussen de 78-jarige Abah Sarna en de 17-jarige Noni Navita. Noni moest voor haar landbouwvoertuigen brandstof afleveren en dit was het moment toen Abah meteen verliefd werd. Het begon eerst met een gesprek tussen de twee, maar al snel begonnen ze afspraken te maken. Dit alles leidde uiteindelijk ernaar dat ze in het huwelijksbootje zijn gestapt. Om te kunnen trouwen moesten ze wel sterk staan, omdat dit niet door iedereen geapprecieerd werd. Ze zijn beide sterk geweest, omdat ze uiteindelijk samen voor het altaar stonden om elkaar het ja-woord te geven.

Na 22 dagen geen heil meer in het huwelijk

Helaas heeft het huwelijk tussen Abah en Noni geen stand gehouden. Verrassend genoeg was het Abah die een punt achter het huwelijk wilde hebben. Na 22 dagen heeft hij namelijk echtscheiding aangevraagd. Dit kwam als donderslag bij heldere hemel bij de ouders van Noni. Zij hebben namelijk het huwelijk tussen de twee wel gesteund. Ook voor Noni kwam dit als een verrassing, omdat ze in die paar dagen gelukkig waren. Volgens een familielid van Noni is dit de oorzaak van een enorme druk die werd uitgeoefend op Abah. De familie was faliekant tegen het huwelijk, maar vooral tegen de waardevolle schatten die Abah aan Noni gaf. Jammer dat het huwelijk tussen de twee beëindigd werd door druk van buiten af.

Bron: curioctopus.nl

Beeld: Facebook @ Prajurit Metot

Vrouw zwaar bekritiseerd op sociale media: 'Liet haar baby aan de borst in het openbaar'

Vrouw zwaar bekritiseerd op sociale media: ‘Liet haar baby aan de borst in het openbaar’

Vrouwen tonen aan hoe je extreem misleidt wordt door 'schoonheidsfoto's' op sociale media

Vrouwen tonen aan hoe je extreem misleidt wordt door ‘schoonheidsfoto’s’ op sociale media