in

“Donkere alien” kan geen baan vinden vanwege extreem uiterlijk

"Donkere alien" kan geen baan vinden vanwege extreem uiterlijk
Beeld: Instagram @the_black_alien_project

We hadden het vorig week al over Anthony Loffredo die de donkere alien wordt genoemd. Hij heeft namelijk het grootste deel van zijn lichaam bedekt met donkere tatoeages, inclusief zijn oogbollen. Maar nu geeft hij aan dat hij geen baan kan vinden vanwege zijn extreem uiterlijk. Ja, Hij moest dit wel allang hebben verwacht of niet?

Geen baan

Loffredo, die zijn transformatie in een ‘zwarte alien’ op Instagram documenteert, heeft toegegeven dat er veel ‘negatieve’ reacties zijn op zijn unieke stijl. Niet alleen door mensen op straat, maar ook door potentiële werkgevers. In een aflevering van de Spaanse podcast Club 113 zei Loffredo: “Dit soort verandering, het is niet alleen een tatoeage, het is iets groters. “Met mijn familie kan ik geen baan vinden, er zijn veel negatieve dingen. Het kan positief zijn omdat je je beter voelt, maar je moet weten dat er ook een donkere kant is.” Hij vervolgde: “Het is elke dag een gevecht, want elke dag vind je nieuwe mensen die het niet begrijpen, die willen oordelen.

Niet iedereen begrijpt alles

“Het is het leven, niet iedereen begrijpt alles. Net als ik begrijp ik niet veel dingen van veel mensen. “Je kunt iemand niet beoordelen, niemand weet wat er in iemands hoofd omgaat, waarom ze dat doen, je moet met deze persoon praten.” Elders in de podcast legde Loffredo uit hoe mensen vaak ‘interessant’ reageren op hoe hij eruitziet. Hij zei: “ik ben een mens. Er zijn mensen die denken dat ik gewoon gek ben. Er zijn mensen, die als ze me zien, schreeuwen en rennen en veel dingen.”

“Als ik oversteek met mensen, zoals oude mensen, verander ik van kant op straat. Ook met kinderen ben ik voorzichtig. Ik weet dat het een schok kan zijn.” Loffredo benadrukte dat hij gewoon gezien wil worden als een ‘normaal’ mens, net als ieder ander. “Ik ben een normale man, ik werk en ik heb een gezin”, zei hij. “Ik vind het leuk om gezien te worden als een normale man met een baan, met een gezin, die een vriend, vriendin heeft, dat alles. Dat is wat mij normaal maakt.”

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @ Pk Chronicles

Dit zijn 10 innovatieve ideeën over het oplossen van problemen

Mode: Sarah, 18, epileert wenkbrauwen niet meer!

Mode: 18-jarige Sarah is gestopt met het epileren van haar wenkbrauwen