in

Reiziger betrapt: “Probeerde pistool vliegtuig in te sluipen door het te verbergen in rauwe kip”

Reiziger betrapt: Probeerde pistool vliegtuig in te sluipen door het te verbergen in rauwe kip
Beeld: Instagram @tsa

Als reiziger moet je ervoor zorgen dat je alles bij de hand hebt tijdens het reizen. De belangrijke spullen zoals je kleren, cosmetica en dergelijke moeten er zeker bij zijn. Om erop toe te zien dat je niets over het hoofd ziet tijdens het reizen, kun je een checklist maken. Een reiziger die op het punt stond te vertrekken met het vliegtuig, kon iets ‘belangrijks’ niet meenemen. Hij probeerde namelijk een pistool het vliegtuig in te smokkelen door het te verstoppen in rauwe kip.

Reiziger waagde het om pistool vliegtuig in te sluipen

Zoals je zelf in de video kunt zien, probeerde de reiziger een pistool mee te nemen. Hij kwam op het briljant idee om het schuil te houden in rauwe kip. Het beveiligingspersoneel van de luchthaven die dit ontdekt heeft, is stomverbaasd geraakt hiervan. Het voorval deed zich voor op het Fort-Lauderdale-Hollywood Internationale luchthaven. De kip heeft het, zoals alle andere kippen, het niet voor elkaar gekregen om hoog in de lucht te vliegen. De Amerikaanse instantie die belast is met het transporteren van bagage van de reizigers, deelde de vondst op sociale media. Ze wilden aangeven dat een pistool niet deel uitmaakt van de ingewanden van een kip.

YouTube @ CBS Los Angeles

Instanties spelen het spelletje mee

Aan de hand van de berichtgeving kan er wel worden afgeleid dat de officiële instanties meeging met het script van de man. Zo werd er op sociale media een hilarische omschrijving toegevoegd: ‘We haten het om het je hier te zeggen, maar een pistool verbergen in je kip voor de feestdagen is tijdverspilling.’. Het bericht van sociale media ging verder: ‘Dit idee was niet eens half gebakken; het was rauw, vettig en duidelijk niet gecheckt. Het enige braadstuk dat hier gebeurt, is deze slechte verpakkingskeuze.’ Het is zeker geen goed idee om op welke manier dan ook een pistool in een vliegtuig in te sluipen.

Bron: unilad.com

13-Jarige gaat viraal met make-up transformatie

Vrouw verkoopt haar scheet in een pot en verdient €50.000 per week