in ,

LOLLOL WTFWTF

Oma’s geniale oplossing voor idioten die te hard voor haar huis rijden

Beeld: YouTube @Caters Clips

Helaas kan de politie niet constant alle wegen in het land onder controle hebben, dus ook wij moeten ons steentje bijdragen. Een 67-jarige vrouw genaamd Jean Brooks was bijvoorbeeld moe van het te snel passeren van automobilisten voor haar huis. Dus besloot ze er iets aan te doen. Ja, ze bedacht hiervoor de geniale oplossing.

Een geniale oplossing

Jean begon elke dag buiten op haar perceel te staan, pal naast de weg, met haar föhn op de passerende auto’s gericht alsof het een snelheidscamera was die ze vasthield. Natuurlijk lijken de twee apparaten behoorlijk op elkaar, dus sommige voorbijgangers moeten gedacht hebben dat ze een snelheidscamera vasthield. Sindsdien hebben haar buren volgens Caters Clips getuigd dat er een duidelijke verbetering op hun weg is. Steeds meer automobilisten houden zich nu aan de snelheidslimiet, vooral de jongeren die vroeger met volle snelheid op hun fiets passeerden.

Minder

Sindsdien hebben buren bevestigd dat er wel degelijk sprake is van minder hard rijdende auto’s in de straat. Ja, de weggebruikers houden zich nu aan de toegestane snelheden. Op social media is de slimme oma met haardroger een sensatie met meer dan 500,000 views op de video waarin zij haar geniale plan uitvoert. Meer dan 500.000 mensen hebben deze slimme oma geprezen. Hoewel het een relatief eenvoudige oplossing van Jean is, moet ik zeggen dat het geniaal is. Het bleek bovendien succesvol!

Bron: Thelaughclub

Beeld: YouTube @Caters Clips

Vrouw klaagt man aan omdat hij haar steeds groet

YouTuber beweert schedel van Bigfoot gevonden te hebben