in

WTFWTF LOLLOL

Man die € 6759368.00 in opslagruimte vond, moest het uiteindelijk teruggeven!

Man die € 6759368.00 in opslagruimte vond, moest het uiteindelijk teruggeven!
Beeld: YouTube @ Amazing Facts

Een man die € 6759368 in een opslagruimte vond, moest het op een pijnlijke manier weer afstaan. Wat zou je doen als je in een opslagruimte zo een groot geldbedrag zou vinden? Natuurlijk zal er van alles en nog wat door je hoofd gaan en bij de man is het zeker niet anders geweest. Hoe de man ook ermee is omgegaan, het is nu niet meer van belang. Het geld heeft hij niet meer in zijn bezit.

Man vindt € 6759368.00 in opslagruimte

De man die het groot geldbedrag had gevonden, dacht dat hij voor het leven niet meer zou werken. Maar de vreugde van de man zou van korte duur zijn. Zijn geluk zou uiteen spatten door advocaten die het geld terug vroegen. Het is een bekend gegeven dat oude opslagruimte veel waardevolle schatten kan bevatten. De man die verslag deed van de ontdekking is de presentator, van een welbekende Amerikaanse tv-show, Dan Datson. Hij had geen idee dat de waardevolle vondst een drastische wending zou nemen. Datson was in 2018 bij een liefdadigheidsveiling van Cars, Stars en Rock N’ Roll in Indio, Californië toen hij over het gebeuren werd geïnformeerd.

Beeld: YouTube kanaal Amazing facts

Uiteindelijk moest hij het terug geven

In de video zei Datson: “Deze dame komt naar me toe en ze zegt: ‘Ik wil je dit verhaal vertellen. Mijn man werkt voor een man en hij kocht iets van je waarin een kluis in zit…’ Datson zei dat de vrouw verder ging door het volgende te stellen: “In de kluis zijn ze normaal gesproken leeg, maar deze keer was het niet leeg.” Uiteindelijk zouden advocaten ertussen komen om naar het geld te vragen. Degenen die het groot geldbedrag hadden gevonden, konden uiteindelijk niet ervan genieten. Is best wel jammer als je niet kan genieten van zo een waardevolle en royale ontdekking.

Bron: ladbible.com

Oplichter

“Oplichter” doet zich voor als gebarentaaltolk en begint willekeurige dingen te doen op camera

Man krijgt € 919350.00 schadevergoeding: 'Hij is 17 jaar lang onterecht opgesloten voor misdaden gedaan door zijn dubbelganger!'

Man krijgt € 919350.00 schadevergoeding: ‘Hij is 17 jaar lang onterecht opgesloten voor misdaden gedaan door zijn dubbelganger!’